Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

KPMG: Τα όπλα που προσφέρει στους CFOs η λύση CCH® Tagetik

Τη λειτουργία της ενοποιημένης διαδικτυακής πλατφόρμας για τη χρηματοοικονομική εταιρική διαχείριση εξηγούν οι Διονύσης Διαμαντόπουλος και Βασίλης Κάρδαρης στη συνέντευξή τους στο Euro2day.gr.

Τα πλεονεκτήματα της λύσης CCH Tagetik και τους λόγους που η KPMG κατέληξε να υιοθετήσει και να προωθήσει τη συγκεκριμένη λύση αναλύουν στο Euro2day.gr o Διονύσης Διαμαντόπουλος, Partner, Consulting, KPMG και ο Βασίλης Κάρδαρης, Senior Manager, Consulting, KPMG στην Ελλάδα.

Όπως εξηγούν στο παραπάνω βίντεο, η λύση CCH Tagetik παρέχει μια ενοποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα για τη χρηματοοικονομική εταιρική διαχείριση σε επίπεδο ενοποίησης οικονομικών αποτελεσμάτων, κατάρτισης προϋπολογισμού και προβλέψεων, ανάλυσης κερδοφορίας, διαχείρισης ταμειακών ροών, επιχειρησιακών αναλύσεων, καθώς και εκθέσεων ρυθμιστικής συμμόρφωσης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι το CCH Tagetik επιτρέπει τον ψηφιακό μετασχηματισμό χρησιμοποιώντας μια ισχυρή μηχανή δεδομένων όπου οι μεγάλοι όγκοι data μετατρέπονται εύκολα σε πληροφορία και αξιοποιήσιμα πορίσματα που δημιουργούν αξία, επιτρέποντας στην Οικονομική Διεύθυνση να υποστηρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες προβλέποντας κινδύνους και ευκαιρίες.

Διευκρινίζουν επίσης ότι το CCH Tagetik μπορεί να βοηθήσει τους CFOs να ξεπεράσουν τις τρέχουσες προκλήσεις και να συμβάλει στην κλιμακούμενη ανάπτυξη των οργανισμών τους κατά τη διάρκεια οποιαδήποτε κρίσης (υγειονομικής, ενεργειακής κ.λπ.).

Καταλήγοντας υποστηρίζουν ότι το CCH Tagetik με περισσότερους από 1.300 πελάτες σε όλο τον κόσμο, μονοπωλεί τα καλά σχόλια ανεξάρτητων διεθνών μελετητών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην ευχαρίστηση των χρηστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v