Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδ. Βλάχος: Η κρίση εμπιστοσύνης στα crypto και οι κινήσεις της Binance

Τις προσπάθειες του ανταλλακτηρίου να αντιμετωπίσει την κρίση αναλύει ο διευθυντής ανάπτυξης της Binance για Ελλάδα και Κύπρο. Υπαρκτό το πρόβλημα της νομοθετικής ασάφειας, επισημαίνει.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Στον Βασίλη Παζόπουλο μίλησε ο διευθυντής ανάπτυξης της Binance για Ελλάδα και Κύπρο, Ανδρέας Βλάχος. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες του ανταλλακτηρίου να ενημερώσει το κοινό για τις αξίες και την προοπτική των κρυπτονομισμάτων. Κατόπιν περιέγραψε τις ενέργειες που γίνονται από πλευράς Binance για την επανάκτηση της αξιοπιστίας στην αγορά.

Η πρώτη είναι η δημιουργία ασφαλιστικού ταμείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τυχόν ανωμαλίες της αγοράς. Κατόπιν βρίσκονται στην διαδικασία να δημοσιοποιήσουν αποδεικτικά των καταθέσεων των πελατών, με την βοήθεια της blockchain τεχνολογίας.

Το πρόβλημα της νομοθετικής ασάφειας είναι υπαρκτό, παραδέχτηκε ο Ανδρέας Βλάχος. Για αυτό σε μεγάλο βαθμό επαφίεται στην προσπάθεια των ίδιων των ανταλλακτηρίων να τηρούν τους κανόνες ασφάλειας. Και όπως ισχυρίζεται, η Binance κινείται ενεργά προς την κατεύθυνση της διαφάνειας.

Όσο αφορά την πρώτη εκδήλωση της Binance στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος του κόσμου, είναι πως τα 1.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο CEO της εταιρίας, Changpeng Zhao (CZ). 

Το βιογραφικό

Ο Ανδρέας Βλάχος είναι επαγγελματίας στον χώρο του Blockchain από το 2014. Εργάστηκε για 4 χρόνια στο Πανεπιστημίου Λευκωσίας, εστιάζοντας στην κατασκευή ακαδημαϊκού υλικού και στις συνεργασίες με διάφορους φορείς μέσα στο οικοσύστημα της crypto κοινότητας. Από το 2019 έχει δουλέψει σαν Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης σε crypto startups όπως ODEM.io και TrustSwap. Πλέον είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Binance σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v