Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι νέες μεγάλες ανατροπές της ψηφιακής οικονομίας την επόμενη τριετία

Το Web 3.0, με την αποκεντρωμένη, πιο δημοκρατική αρχιτεκτονική του, κάνει την επιχειρηματικότητα πιο αποτελεσματική και πιο δίκαια, εκτιμά ο αναλυτής δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης Δημήτρης Δημητριάδης.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Βασίλης Παζόπουλος φιλοξένησε τον Δημήτρη Δημητριάδη στο κανάλι του Euro2day.gr, ως τον πλέον ειδικό στο Metaverse και στις μελλοντικές ψηφιακές εφαρμογές. Ο Δημήτρης εξήγησε τι είναι το DAO (Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός), μια νέα εταιρική μορφή που αναμένεται να αντικαταστήσει τη σημερινή δομή, εξαιτίας των πλεονεκτημάτων της.

Η αναβάθμιση του Web 2.0, δηλαδή το Web 3.0, με την αποκεντρωμένη, πιο δημοκρατική αρχιτεκτονική του, κάνει την επιχειρηματικότητα πιο αποτελεσματική και πιο δίκαια, επισημαίνει, ενώ εκτιμά ότι η συμμετοχική διαδικασία μοιάζει με το πολίτευμα της αρχαίας Αθήνας.

Στο video μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα: Ποιος θα αποφασίζει σε ένα αποκεντρωμένου τύπου Twitter, ποιος θα κερδίζει χρήματα από αυτό και πώς ο νέος μηχανισμός βελτιώνει την αξιοπιστία των ειδήσεων. Τι σημαίνει οικονομία της προσοχής. Ποιες είναι οι τεκτονικές αλλαγές που θα επιφέρει η ανάπτυξη του Metaverse στη ζωή μας. Γιατί εισέρχονται μεγάλες εταιρείες στον χώρο και πώς τα NFTs στο Metaverse βγάζουν… φλόγες. 

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Δημητριάδης θα διδάξει στην ενότητα «Διαδικτυακό μάρκετινγκ, NFTs και Metaverse» του Ινστιτούτου Ψηφιακής Οικονομίας (https://indifi.gr/). Είναι αναλυτής δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο York. Ερευνητής στην ειδική γραμματεία μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, στο γραφείο του πρωθυπουργού, ιδρυτής της Digital agency «TheFutureCats» και της Zoltar, μιας λύσεων Web 3.0 συμβουλευτικής εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v