Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξήστε την παραγωγικότητα, καταργώντας ανόητους κανόνες

Εξοντώστε την γραφειοκρατία! Εξαφανίστε τα άχρηστα στάδια κάθε διαδικασίας και απομακρύνετε κάθε τι που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης!

Αυξήστε την παραγωγικότητα, καταργώντας ανόητους κανόνες

Αν θέλετε να κάνετε την εταιρεία σας πιο αποτελεσματική, φροντίστε να απαλλαγείτε από κανόνες και διαδικασίες που δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα.

Χωρίς να ψάξετε ιδιαιτέρως επίμονα, θα βρείτε σίγουρα μία εγκύκλιο που δημιουργεί περιττά έγγραφα, μία άλλη σύμφωνα με την οποία οι υπογραφές για μία έγκριση γίνονται από δύο πέντε, και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Τί πρέπει να κάνετε; Εξοντώστε την γραφειοκρατία! Καταστρέψτε την! Εξαφανίστε τα άχρηστα στάδια κάθε διαδικασίας. Απομακρύνετε κάθε τι που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης.

Ο στόχος; Να διευκολύνετε τους ανθρώπους σας να κάνουν την δουλειά τους. Προτείνετε την δημιουργία επιτροπής εργασίας η οποία θα κατεβάσει ιδέες για την καταπολέμηση του «τέρατος».

Η βελτίωση του ηθικού που προέρχεται από τέτοιες ενέργειες, αυξάνει την παραγωγικότητα και διευκολύνει τους πελάτες σας να συναλλαγούν μαζί σας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v