Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιος πακιστανός «προφήτης»... ψεκάζει τον Ερντογάν;

Όπως όλοι ανεξαιρέτως οι αυταρχικοί ηγέτες, ιδιαίτερα δε οι θρησκευόμενοι, έτσι και ο Τούρκος πρόεδρος, πιστεύει ότι «σατανικές» δυνάμεις απειλούν τον ίδιο και τη χώρα του. Γράφει ο Αθ. Χ. Παπανδρόπουλος.

Ποιος πακιστανός «προφήτης»... ψεκάζει τον Ερντογάν;

Ο Σύρος συγγραφέας και καθηγητής Φιλοσοφίας στο Διεθνές Κολλέγιο της Φιλοσοφίας στο Παρίσι, Ομάρ Γιουσέιν Σουλεϊμάν, 34 ετών, έφυγε κυνηγημένος από τη χώρα του το 2012, γιατί ως δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πως το καθεστώς Ασσάντ εξαπατούσε την κοινή γνώμη με διάφορες δαιμονολογίες.

«….Εκείνη την περίοδο», τονίζει, «….το καθεστώς διέδιδε ότι οι εχθροί της χώρας θα την έκαιγαν με τη βοήθεια των ακτίνων του ηλίου, τις οποίες ενδυναμώναν με τεχνητό τρόπο. Παρακαλούσαν έτσι τον κόσμο να μη βγαίνει στους δρόμους,για να προστατευτεί δήθεν από αυτό το σατανικό κόλπο. Για όλους τους αυταρχικούς ηγέτες οι δεισιδαιμονίες, προλήψεις, μαγείες και άλλα παρόμοια (σ.σ. όπως οι ψεκασμοί στην Ελλάδα), είναι μέσα πρόκλησης φόβου και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από πραγματικά και σοβαρά προβλήματα της πραγματικότητας. Και εκείνη την εποχή η Συρία είχε όντως πολύ σοβαρά προβλήματα επιβίωσης των κατοίκων της».

Ως φαίνεται, από συγκεκριμένα γεγονότα, αυτός ο κανόνας ισχύει και στην περίπτωση του Ταγίπ Ερντογάν, πιθανότατα δε να δικαιολογεί και κάποιες από τις θεατρικές εκρήξεις του. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του σε ασφαλιστικό περιοδικό ο Στέφανος Mυτιληναίος, γεωπολιτικός αναλυτής, «ένας πακιστανός “προφήτης”, ο Μοχαμαντ Κασίμ, φαίνεται να έχει επηρεάσει όσο κανείς άλλος τον Τούρκο πρόεδρο και έχει πυροδοτήσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας που διακινούν οι φανατικοί ισλαμιστές οπαδοί του στο διαδίκτυο.

Ο Μοχάμαντ Κασίμ, την τελευταία πενταετία έχει “προβλέψει” την καταστροφή της Τουρκίας, τη δολοφονία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και την τελική επικράτηση του Πακιστάν επί των “απίστων”.

Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος έχει αναφερθεί επανειλημμένα σε σχέδιο της Δύσης να επιτεθεί στην Τουρκία με στόχο να τη διχοτομήσει και το δημοσιογραφικό φερέφωνό του, ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ της εφημερίδας “Yeni Safak”, τα ίδια υποστηρίζει στις «αναλύσεις» - παραληρήματά του τα τελευταία χρόνια….».

Έτσι, υποστηρίζεται ευρύτατα σε τουρκικά μέσα επικοινωνίας, κυρίως διαδικτυακά, ότι «σατανικές» δυνάμεις έχει βάλει στο στόχαστρό τους τον πρόεδρο Ερντογάν και θέλουν να τον εμποδίσουν να προχωρήσει στην επανάσύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και στην ανάληψη της ηγεσίας του μουσουλμανικού κόσμου ως νέος Μεσσίας.

Σημειώνουμε ότι από τον Μάρτιο του 2017, σύμφωνα με ένα «όραμα» του Πακιστανού «προφήτη», οι εχθροί του Θεού ετοιμάζουν επιχειρήσεις πτώσης της Τουρκίας και σφαγής μουσουλμάνων, ώστε με αφετηρία την Αίγυπτο, οι «άπιστοι» να κυριαρχήσουν στη Μέση Ανατολή και να υποδουλώσουν τελικά την Παλαιστίνη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τουρκία καταρρέει και η καταστροφή επικρατεί παντού. Λίγο μετά από αυτό, το Ισραήλ θα γίνει πολύ ενεργό και θα αυξήσει τις επιχειρήσεις του γύρω από την Παλαιστίνη, χτίζοντας ακόμα και τον Τρίτο Ναό του στην Ιερουσαλήμ. Οι Μουσουλμάνοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα εκτός από διαμαρτυρίες εδώ και εκεί. Το Ισραήλ θα συμμαχήσει ετσι με άλλες χώρες και θα εξαπλώσει ακόμη περισσότερο την κυριαρχία του. Οι δε ΗΠΑ θα είναι ο υποστηρικτής του και θα το βοηθήσουν δίνοντάς του πληροφορίες.

Κατά τον «προφήτη» όταν η Ρωσία καταλάβει τι συμβαίνει, θα μπει και αυτή στο «κόλπο» ώστε να πάρει το μερίδιο που θέλει από τη Μέση Ανατολή. Η ρωσική παρουσία και ανάμειξη θα προκαλέσει την ενεργότερη συμμετοχή των ΗΠΑ στην περιοχή, γεγονός που θα δημιουργήσει τις συνθήκες έκρηξης ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, με τους μουσουλμάνους να πληρώνουν το πιο βαρύ τίμημα.

«…Η αιματοχυσία», προβλέπει ο Πακιστανός “προφήτης”, «….θα εξαπλώνεται αργά στην Αίγυπτο, το Σουδάν, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, τα ΗΑΕ και σχεδόν σε όλα τα μέρη της Μέσης Ανατολής. Το Ισραήλ συνεχώς θα κερδίζει όλο και περισσότερους συμμάχους, καθώς ορισμένες μουσουλμανικές χώρες θα συμμαχήσουν με τις ΗΠΑ ή τη Ρωσία. Ταυτόχρονα, το Πακιστάν θα εξελίσσεται ραγδαία, αλλά η Ινδία που θα είναι σύμμαχος με το Ισραήλ θα του επιτεθεί για να το εξαφανίσει.

Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και ορισμένες μουσουλμανικές χώρες θα ενωθούν για να καταστρέψουν το Πακιστάν, αλλά ο Αλλάχ θα προστατεύσει τη χώρα, που τελικά θα είναι η μεγάλη νικήτρια της τιτάνιας αυτής σύγκρουσης.

Το Πακιστάν θα βγει νικηφόρο και θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη και θα χωριστεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Το Πακιστάν θα κυβερνήσει τη Μέση Ανατολή και η Μουσουλμανική Ούμα θα ανοικοδομήσει τις μουσουλμανικές χώρες. Η ειρήνη, η δικαιοσύνη και η ευημερία θα εξαπλωθούν, όπου συνέβη ο Μεγαλύτερος Πόλεμος της Ανθρωπότητας…», αναφέρει ο Μοχάμαντ Κασιμ όχι χωρίς να υπογραμμίζει ότι «οι 'άπιστοι' που έδιωξαν τον Προφήτη Μωάμεθ από τη Μέκκα και οι σύμμαχοί τους που κυνηγούν τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, θέλουν επίσης να εξοντώσουν και τον πρόεδρο Ερντογάν…».

«…Υπάρχουν παλιάνθρωποι», αναφέρει ο Μ.Κασίμ, «…που περιμένουν σε ενέδρα για να εφαρμόσουν ένα σενάριο Μόρσι (καθαιρεθείς ισλαμιστής πρόεδρος της Αιγύπτου) και στην Τουρκία!....». Ο ίδιος υποστήριξε, τον Ιανουάριο του 2019, ότι έγιναν προσπάθειες να διαδοθεί ο πόλεμος της Συρίας στην Τουρκία με στόχο τον διαμελισμό της, σημειώνοντας ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία βοήθησαν την Τουρκία να εξουδετερώσει αυτήν την απειλή ενισχύοντας παράλληλα τις θέσεις της. Αναφορικά δε με τις ΗΠΑ, ο Κασίμ υποστήριξε ότι δεν έχουν εκπληρώσει καμία από τις υποσχέσεις τους και ότι είναι, στην πραγματικότητα, «υπεύθυνες για κάθε απειλή και επίθεση που έχει ως στόχο την Τουρκία».

Αν λοιπόν υπό το φώς των παραπάνω αναλύσει κανείς με προσοχή πρόσφατες δηλώσεις και εκτιμήσεις του Τούρκου προέδρου για νέους «σταυροφόρους» και άλλα παρόμοια, έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για πολλούς λόγους….


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v