Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 30 2014

Σολομώντειος λύση για Αττικής και Παρακαταθηκών

Μετά από διαβουλεύσεις μερικών ημερών, φαίνεται ότι βρέθηκε η χρυσή τομή στο θέμα της αξιοποίησης των κ. Μάναλη και Αντωνόπουλου στην Τράπεζα Αττικής και στο Παρακαταθηκών σύμφωνα με αξιόπιστη μη τραπεζική πηγή.

Ο κ. Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, όπως έχει γράψει το Euro2day.gr, θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής με πρόεδρο τον κ. Γαμβρίλη, ενώ ο κ. Γκίκας Μάναλης, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και νυν ειδικός εκκαθαριστής της ΕΡΤ, θα είναι ο νέος πρόεδρος στο Παρακαταθηκών και Δανείων, με αντιπρόεδρο τον κ. Χρήστο Μήτρεντσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ. Μάναλης και Αντωνόπουλος είχαν ακουσθεί στο παρελθόν ως υποψήφιοι για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Τράπεζα Αττικής.

Τόσο ο κ. Αντωνόπουλος, όσο και ο κ. Μάναλης φέρονται να είχαν τη θερμή υποστήριξη ισχυρών θεσμικών παραγόντων, με αποτέλεσμα να εξετασθεί σε κάποιο σημείο το ενδεχόμενο συνύπαρξής τους με τη δημιουργία θέσης αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στην τράπεζα, ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες.

Όμως, τελικά προκρίθηκε η λύση που θέλει ο κ. Μάναλης να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στο Παρακαταθηκών στη θέση του παραιτηθέντα κ. Αντωνόπουλου που μετακινείται στην Αττικής, σύμφωνα με την πηγή μας.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v