Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημήτρης Κοντογιάννης

Είναι κάτοχος Ph.D στα μακροοικονομικά και την διεθνή χρηματοοικονομική από το City University της Ν. Υόρκης και κάτοχος M.Phil. Κατέχει επίσης M.B.A. και ΒΒΑ στη χρηματοοικονομική από το Baruch College.

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 3 2015

Ορισμένες μεταρρυθμίσεις πάνε πιο πίσω λένε οι θεσμοί

Η πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση θα περιλαμβάνει κάποιες μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν σύντομα και κάποιες άλλες που θα πάνε χρονικά πιο πίσω, τονίζουν πηγές από την πλευρά των θεσμών.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να αντιστραφούν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί χωρίς να διευκρινίζουν σε ποιες ακριβώς αναφέρονται.

Πιθανόν να αφορούν το συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά.

Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε. O πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής Ζ.Κλ. Γιούνκερ αναμένεται να γνωστοποιήσει την πρόταση στον Ελληνα πρωθυπουργό Α. Τσίπρα σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο