Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 17 2017

Ο τουρισμός, οι πρεσβείες και οι βανδαλισμοί στα ΜΜM

Οι βανδαλισμοί σε τρόλεϊ και λεωφορεία είναι τελευταία σύνηθες φαινόμενο. Παρ’ όλα αυτά λίγοι φαίνεται να νοιάζονται, αν και κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους φορολογούμενους. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό, όλα αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά.

Όμως, υπάρχουν μερικοί παράγοντες στη τουριστική βιομηχανία που ανησυχούν. Οι τελευταίοι έχουν γίνει κοινωνοί πληροφοριών ότι οι βανδαλισμοί δεν έχουν ξεφύγει της προσοχής ξένων πρεσβειών στην Αθήνα, που κάνουν αναφορές στα υπουργεία της πατρίδας τους.

Αυτό που τους φοβίζει είναι πως αν τα περιστατικά συνεχισθούν, μπορεί να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση κάποιας χώρας ή χωρών τους επόμενους μήνες. Οι παράγοντες φέρονται να έχουν ήδη επικοινωνήσει τις ανησυχίες τους στο αρμόδιο υπουργείο. Όμως, δεν έχουν βρει ανταπόκριση, καθώς οι τελευταίοι έχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν.

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίοι δεν μπορούν να κάνουν πολλά γι’ αυτό το θέμα. Αν όμως τα περιστατικά συνεχισθούν, ίσως  λάβουν δημοσιότητα στο εξωτερικό. Σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, ισχυρίζονται οι ίδιοι παράγοντες και «τρέχουν» να το προλάβουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v