Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 20 2017

H πώληση της Εθνικής Κύπρου και ο στρατηγικός της Αττικής

H πώληση της Εθνικής Κύπρου και ο στρατηγικός της Αττικής

Εθνική - θυγατρική στην Κύπρο: Ανοικτή παραμένει η διαδικασία υποβολής προσφορών για τη θυγατρική της Εθνικής στην Κύπρο.

Αυτό σημαίνει ότι πέραν της μιας δεσμευτικής προσφοράς, που έχει κατατεθεί από το σχήμα Atlas Merchant Capital και Elements Capital Partners, είναι πιθανόν να υπάρξει και άλλη/ες προσφορά/ές.

Τουλάχιστον αυτό ελπίζουν, βάσιμα, στην Αιόλου…

 

Τράπεζα Αττικής - Balbec Capital: Η προσφορά της Balbec Capital έχει αναδειχθεί, όπως πληροφορείται η στήλη, προτιμητέα από την Αττικής και τη σύμβουλό της Clayton.

Η Balbec διενεργεί όπως έγραψε το Euro2day.gr due diligence στο χαρτοφυλάκιο των μη εξυπηρετούμενων δανείων, από τα αποτελέσματα της οποίας θα κριθεί και το ύψος της τελικής προσφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο προτιμητέος επενδυτής θα αναλάβει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων και θα βάλει περίπου 70 εκατ. ευρώ στην Αττικής.

Τα 70 εκατ. ευρώ θα μπουν είτε με κάλυψη του συνόλου ενός ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης (Tier II), το οποίο θα εκδώσει η Τράπεζα Αττικής, είτε με εξαγορά του junior ομολόγου της τιτλοποίησης (Τράπεζα Αττικής, ως τον Μάρτιο η ανακεφαλαιοποίηση).


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v