Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

NBG: Τα δεδομένα, οι προθεσμίες και τα καλά νέα μετά τις εκλογές

NBG: Τα δεδομένα, οι προθεσμίες και τα καλά νέα μετά τις εκλογές

Σε νέο strategy report η Εθνική Χρηματιστηριακή αναλύει τα νέα δεδομένα, τις πρώτες προκλήσεις αλλά και τα... καλά νέα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Το χρονοδιάγραμμα και οι προθεσμίες.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: Πόσο «αρέσουν» 20 blue chips με discount 25%

ΧΑ: Πόσο «αρέσουν» 20 blue chips με discount 25%

Οι τιμές στόχοι για το κακό σενάριο και η επενδυτική στρατηγική που συνιστά η Eurocorp Investment για το δύσκολο τετράμηνο. Που διαμορφώνονται οι πολλαπλασιαστές κερδών αν η αγορά επιστρέψει στο χαμηλό του 2012. Αμυντικές οι κορυφαίες επιλογές.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

UBS: Οι προβλέψεις για το 2015

UBS: Οι προβλέψεις για το 2015

Η επιστροφή της μεταβλητότητας στο πρώτο τρίμηνο και γιατί η Ευρώπη και η Ιαπωνία θα ξεπεράσουν τελικά σε αποδόσεις αμερικανικές μετοχές. Οι εκτιμήσεις για το ράλι στο αμερικανικό νόμισμα, στο χρυσό αλλά και στις αποδόσεις των ομολόγων. Ποιοι κλάδοι αναμένεται να ξεχωρίσουν.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΝBG: Τα top picks στο χρηματιστήριο και ποιες μετοχές αποφεύγει

ΝBG: Τα top picks στο χρηματιστήριο και ποιες μετοχές αποφεύγει

Στρατηγική προσαρμοσμένη στη συγκυρία εισηγείται η NBG Securities. Οι εκτιμήσεις για τις κινήσεις των εγχώριων παικτών και το κρίσιμο rebalancing του Μαρτίου. Τα ρίσκα και ποιοι τίτλοι προτιμώνται. Ποια blue chips θα τρέξουν αν αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο.

ΧΑ: Τα blue chips που έχουν ακόμα... δρόμο

ΧΑ: Τα blue chips που έχουν ακόμα... δρόμο

Πού βάζουν τον πήχη οι αναλυτές για τις μετοχές του FT 25. Σε ποιες δίνουν τα μεγαλύτερα περιθώρια απόδοσης και ποιες απειλούνται με... κατηφορική πορεία. Γιατί ξένοι και εγχώριοι οίκοι «ψαλίδισαν» τις προσδοκίες τους για τα βαριά χαρτιά.

Warrants Alpha Bank: Οσα πρέπει να ξέρετε για την εξάσκηση

Ξεκινάει η τρίτη σειρά άσκησης των warrants. Οι επιλογές των επενδυτών και τι συμφέρει να επιλέξουν. Αναλυτικοί πίνακες με τα δεδομένα και τις ημερομηνίες-κλειδιά για τη διαδικασία. Πώς επηρεάζει η πορεία του ΧΑ.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Εισηγμένες: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων 9μήνου

Συμπεράσματα και αναλυτικός πίνακας για τα μεγέθη εννεαμήνου από τις λογιστικές καταστάσεις 184 εισηγμένων εταιρειών. Τα έκτακτα αποτελέσματα, τα «γεμάτα ταμεία», τα αρνητικά ίδια κεφάλαια, τα turn around stories και οι εταιρείες με την... πλάτη στον τοίχο.

Πώς να επενδύσετε χρήματα με βάση το προφίλ σας

Χρήσιμες οδηγίες για να... ανακαλύψετε το προφίλ σας και να «χτίσετε» το χαρτοφυλάκιο που σας ταιριάζει. Οι επιλογές για υπερσυντηρητικούς, επιθετικούς και... ισορροπημένους «παίκτες». Οι στόχοι, ο κίνδυνος και ο απαιτούμενος χρονικός ορίζοντας των επενδύσεων.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Επενδύσεις: Κέρδη στο εξωτερικό, ζημιές για όσους... επέμειναν ελληνικά

Απόδοση έως 26% «κλειδώνουν» όσοι πόνταραν σε δολάριο, μετοχές, κρατικά ομόλογα, real estate κ.α. Ποια αμοιβαία κεφάλαια πρωταγωνιστούν το 2014, πού «βγαίνουν» υπεραποδόσεις. Μετάνιωσαν όσοι ...πόνταραν στο εσωτερικό μέτωπο.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΧΑ: Οι μετοχές που έγιναν και πάλι... φθηνές

Η στάση των ξένων μακροπρόθεσμων επενδυτών και οι μετοχές που αρχίζουν να «εξετάζουν» τα πιο επιθετικά hedge funds. Τα μηνύματα από τις αποτιμήσεις και τις αποδόσεις στο ταμπλό. Το «μειονέκτημα» της αγοράς και τι αποκαλύπτουν οι τιμές των ομολόγων.

ΧΑ: To «καλό» και το «κακό» σενάριο για 7 blue chips

Επενδύσεις: Το στοίχημα επιστρέφει στις μετοχές

HSBC: Ανέπαφο παραμένει το story των ελληνικών τραπεζών

ΧΑ: Οι πρώτες «νίκες» και πού θα κριθεί η συνέχεια

Τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα στις αγορές

Επενδύσεις: Τρεις απλές «συνταγές» που... αξίζουν χρυσάφι

ΧΑ: Τα blue chips που παίζουν... καλή άμυνα

ΧΑ: «Παγίδες» και «ευκαιρίες» του φετινού Αυγούστου

O νέος «χάρτης» των επενδύσεων

Αμοιβαία Κεφάλαια: «Επίδομα αδείας» θα πάρουν οι μεριδιούχοι!

v