Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτά πρόσημα στην Wall Street

Μικρά κέρδη για τον Dow Jones, σε αντίθετη κατεύθυνση από τον τεχνολογικό δείκτη και τον S&P 500. Απώλειες 1% για το αργό πετρέλαιο. Ενισχύεται το δολάριο έναντι του ευρώ. Πιέσεις στα αμερικανικά ομόλογα. Άλμα 4% για την μετοχή της Nike.

Οριακές κινήσεις σημειώνουν οι μετοχές στην αμερικάνικη αγορά, με τον Dow να κινείται υψηλότερα, καθώς οι επενδυτές παρακολουθούν τις εξελίξεις στις ελληνικές διαπραγματεύσεις.

O Dow Jones καταγράφει άνοδο 0,20% στις 17.933 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,30% χαμηλότερα στις 5.098 μονάδες, ενώ ο S&P 500 υποχωρεί 0,06% στις 2.101 μονάδες.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρώ διαμορφώνεται στο 1,18.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο υποχωρεί 0,79% στα 59,23 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός ενισχύεται 0,10% στα 1.173 δολάρια ανά ουγκιά.

Στο 2,44% ενισχύεται η απόδοση του 10ετους αμερικάνικου ομολόγου, η οποία κινείται αντίστροφα από την τιμή. Τα αμερικάνικα ομόλογα δέχονται πιέσεις καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες για μια αύξηση επιτοκίων από την Fed.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, η μετοχή της Nike πραγματοποιεί ράλι 4%. Η εταιρεία ανακοίνωσε αποτελέσματα τα οποία ήταν καλύτερα από τις προβλέψεις των αναλυτών.

Βουτιά 16% καταγράφει η μετοχή της Micron.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v