Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mικρή άνοδος στη Wall με το βλέμμα στα αποτελέσματα

Οριακές κινήσεις για τους δείκτες στην αμερικανική αγορά καθώς συνεχίζονται οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων. Μικρή άνοδος για τον χρυσό. Στο 2,325% η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς.

Mικρή άνοδος στη Wall με το βλέμμα στα αποτελέσματα

Διστακτικές κινήσεις σημειώνουν οι αμερικανικές μετοχές μετά τα ρεκόρ, με τους επενδυτές να έχουν το βλέμμα στραμμένο στα αποτελέσματα των εταιρειών για το δεύτερο τρίμηνο. 

Ο Dow Jones καταγράφει άνοδο 0,07% στις 21.651 μονάδες, ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 0,17% στις 6.323 μονάδες, ενώ ο S&P 500 κινείται 0,10% υψηλότερα, στις 2.461 μονάδες. 

Από το εταιρικό μέτωπο, η BlackRock ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις δεύτερου τριμήνου που ήταν μικρότερες από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η Netflix αναμένεται να ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης. Ο αναλυτής της UBS, Doug Mitchelson, ο οποίος αξιολογεί τη μετοχή με «buy», ανέφερε ότι το πιο σημαντικό νούμερο θα είναι η αύξηση του αριθμού των συνδρομητών.

Από τα οικονομικά νέα της ημέρας, ο δείκτης που καταγράφει τη μεταποιητική δραστηριότητα στην περιοχή της Νέας Υόρκης υποχώρησε στις 9,8 μονάδες τον Ιούλιο από 19,8 μονάδες τον προηγούμενο μήνα.

Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Econoday ανέμεναν ότι ο δείκτης Empire State Building θα διαμορφωθεί στις 15 μονάδες.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο υποχωρεί 0,4% στα 46,33 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός κινείται 0,44% υψηλότερα στα 1.232 δολάρια ανά ουγγιά. 

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο διολισθαίνει έναντι του γεν, ενώ ενισχύεται έναντι της βρετανικής λίρας και του ευρώ. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,1465 δολαρίου/ευρώ. 

Στα ομόλογα, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 2,325%. 

Στο ταμπλό, η μετοχή της Apple σημειώνει άνοδο 0,8% στα 150,25 δολάρια, τη μεγαλύτερη από τις 30 μετοχές του Dow Jones. Η Morgan Stanley αναβάθμισε την τιμή-στόχο της μετοχής του τεχνολογικού κολοσσού. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v