Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηπια άνοδος στη Wall Street μετά τη Fed

Σε θετικό έδαφος βρίσκονται οι δείκτες για τέταρτη διαδοχική συνεδρίαση μετά και την ανακοίνωση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της Fed. Κέρδη για το δολάριο έναντι του ευρώ.

Ηπια άνοδος στη Wall Street μετά τη Fed

Yψηλότερα κινούνται οι αμερικάνικες μετοχές την Τετάρτη, με τους δείκτες να οδεύουν προς το τέταρτο διαδοχικό ανοδικό κλείσιμο, μετά και τη δημοσίευση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της Fed. 

O Dow Jones ενισχύεται 0,11% στις 22.024 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,05% υψηλότερα στις 6.338 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,05% στις 2.465 μονάδες. 

Από τα οικονομικά νέα της ημέρας, απώλειες 4,8% κατέγραψαν οι ενάρξεις κατοικιών στις ΗΠΑ τον Ιούλιο, μετά από άνοδο 7,4% τον Ιούνιο. Ο συνολικός αριθμός διαμορφώθηκε σε 1,15 εκατ. κατοικίες. Οι αναλυτές προέβλεπαν αύξηση στο 1,22 εκατ. κατοικίες.

Είναι ο τέταρτος από τους πέντε τελευταίους μήνες στον οποίο σημειώνεται πτώση στις ενάρξεις κατοικιών.

Στα εμπορεύματα, ο  χρυσός διολισθαίνει 0,4% στα 1.274,9 δολάρια ανά ουγκιά, ενώ το αργό ενισχύεται 0,3% στα 47,68 δολάρια το βαρέλι.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,169 δολάρια/ευρώ. 

Στο ταμπλό, η μετοχή της Urban Outfitters πραγματοποιεί ράλι 22%, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου που ήταν αρκετά υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v