Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι προσφέρει η αγορά: Interamerican

Με το πρόγραμμα ”Ομόλογα Ζωής για Σύνταξη” o κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ των 16 Α/Κ της Interamerican, εκ των οποίων τα 6 είναι ομολογιακά.

Τι προσφέρει η αγορά: Interamerican
Με το πρόγραμμα ”Ομόλογα Ζωής για Σύνταξη” o κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μεταξύ των 16 Α/Κ της Interamerican, εκ των οποίων τα 6 είναι ομολογιακά.

Το Interamerican Σταθερό επιδιώκει την επίτευξη των υψηλότερων δυνατών αποδόσεων στον χώρο των επιτοκίων, επενδύοντας κυρίως σε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και σε προϊόντα της χρηματαγοράς. Η απόδοσή του στην τριετία ’99-΄02 διαμορφώνεται στο 21,06%. Το Interamerican Μακροπρόθεσμων Τοποθετήσεων στοχεύει κατά πρώτο λόγο στη δυνατότητα επίτευξης εισοδήματος και κατά δεύτερο λόγο σε κεφαλαιακά κέρδη επενδύοντας κυρίως σε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και σε προϊόντα της χρηματαγοράς και η απόδοσή του στην τριετία διαμορφώνεται στο 17,09%.

Το Interamerican Μικτής Απόδοσης επιδιώκει την επίτευξη υψηλότερης απόδοσης από τους τίτλους του Δημοσίου και τις τραπεζικές καταθέσεις επενδύοντας το μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου του σε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Ταυτόχρονα, μπορεί να επενδύει μέχρι και 10% των κεφαλαίων του σε επιλεγμένες μετοχές του ΧΑΑ. Η απόδοσή του στην τριετία ’99-΄02 ανέρχεται στο 17,75%

Το Interamerican-F&C ευρώ Κυβερνητικών Ομολόγων Διεθνές επιδιώκει να προσφέρει την ευκαιρία πραγματοποίησης κερδών στις αγορές ομολόγων της Ε.Ε., επενδύοντας σε κυβερνητικά και με κυβερνητική εγγύηση ομόλογα των σημαντικότερων ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών. Η απόδοσή του στην τριετία διαμορφώνεται στο 15,40%.

Το Interamerican-F&C Δολαρίου (USD) Ομολογιακό Διεθνές επιδιώκει την επίτευξη αποδόσεων στις μεγαλύτερες αγορές ομολόγων του κόσμου, εξασφαλίζοντας συγχρόνως προστασία από τις διακυμάνσεις του ευρώ, έναντι του αμερικανικού νομίσματος. Επενδύει κυρίως σε κυβερνητικά ή με κυβερνητική εγγύηση ομόλογα των ΗΠΑ, εκφρασμένα σε δολάρια. Η απόδοση του συγκεκριμένου αμοιβαίου στην τριετία διαμορφώνεται στο 20,62%.

Τέλος, το Interamerican SPECIAL BOND επιδιώκει, κατά κύριο λόγο, την επίτευξη κεφαλαιακών κερδών, επενδύοντας σε κρατικά και εταιρικά ομόλογα, τα οποία χαρακτηρίζονται, σύμφωνα με έγκυρους διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης, ως χρεόγραφα μέσης πιστοληπτικής ικανότητας και είναι εισηγμένα σε οργανωμένες κεφαλαιαγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού. Η απόδοσή του από τις 7/2/01 έως σήμερα διαμορφώνεται στο 3,69%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v