Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι προσφέρει η αγορά: Αγροτική Ασφαλιστική

Το Eurolinked Κεφάλαιο Ζωής είναι ένα unit linked ασφαλιστήριο Ζωής το αποταμιευτικό μέρος του οποίου επενδύεται σε Α/Κ της ΑΤΕ-ΑΕΔΑΚ της επιλογής του ασφαλισμένου.

Τι προσφέρει η αγορά: Αγροτική Ασφαλιστική
Το Eurolinked Κεφάλαιο Ζωής είναι ένα unit linked ασφαλιστήριο Ζωής το αποταμιευτικό μέρος του οποίου επενδύεται σε Α/Κ της ΑΤΕ-ΑΕΔΑΚ της επιλογής του ασφαλισμένου.

Τα ομολογιακά Α/Κ που μπορείτε να επιλέξετε για να συνδέσετε το πρόγραμμα σας είναι:

Το Α/Κ ΑΤΕ Κεφαλαίου και Υπεραξίας το οποίο απευθύνεται σε επενδυτές που ο χρονικός ορίζοντας της επένδυσής τους είναι μεσομακροπρόθεσμος επιδιώκοντας τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους με την ανάληψη ελάχιστου επενδυτικού κινδύνου. Το χαρτοφυλάκιό του αποτελείται κυρίως από μακροχρόνιους τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου για ελαχιστοποίηση του κινδύνου και δευτερευόντως από τοποθετήσεις στην αγορά χρήματος και επιλεγμένες μετοχές του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, το ποσοστό των οποίων μεταβάλλεται ανάλογα με τη συγκυρία (0%-10%).

Το Α/Κ ΑΤΕ Εισοδήματος (Ομολογιών Εσωτερικού) απευθύνεται σε επενδυτές που ο χρονικός ορίζοντας της τοποθέτησής τους είναι μεσομακροπρόθεσμος και αναζητούν αποδόσεις ανταγωνιστικές σε σχέση με τις αποδόσεις των ετήσιων εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου. Το χαρτοφυλάκιό του αποτελείται κυρίως από μακροχρόνιους τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου για ελαχιστοποίηση του κινδύνου και δευτερευόντως από τοποθετήσεις στην αγορά χρήματος και πολύ μικρό ποσοστό μετοχών (0%-5%).

Τέλος, το Διεθνές Ομολογιών απευθύνεται σε επενδυτές που ο χρονικός ορίζοντας της επένδυσής τους είναι μεσομακροπρόθεσμος και προσδοκούν υψηλό εισόδημα από τις αποδόσεις των τίτλων σταθερής απόδοσης του εσωτερικού και εξωτερικού. Το χαρτοφυλάκιό του επενδύεται κυρίως σε τίτλους σταθερού εισοδήματος, που έχουν εκδώσει κράτη και επιχειρήσεις υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας για ελαχιστοποίηση του κινδύνου, και δευτερευόντως σε υψηλότοκες καταθέσεις και διαθέσιμα στο εσωτερικό και εξωτερικό. Οι αποδόσεις των τριών ομολογιακών Α/Κ της ΑΤΕ στην τριετία ’99-΄02 διαμορφώνεται στο 23,49%, 9,39% και 33,12%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v