Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Υποκλοπές: Οι… συμπτώσεις και το βάρος της Δικαιοσύνης-Ανάσες από Ελλάδα για την Intrum-Tips για Lamda, Attica

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: Ως μια κάποια… σύμπτωση φαίνεται να θεωρούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές το γεγονός ότι τουλάχιστον 27 πρόσωπα παρακολουθούντο τόσο από το -παράνομο- Predator, όσο και από τις νομότυπες επισυνδέσεις της ΕΥΠ. Σύμπτωση που κατ' αυτές δεν αποδεικνύει, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, την ύπαρξη «κοινού κέντρου».

Διότι, λέει, η ΕΥΠ διεξήγαγε πάνω από 15.000 παρακολουθήσεις, οπότε ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 1%. Πρόκειται για επιχείρημα που θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο.

Κυβέρνηση: Τα ζόρια, οι «ταυτότητες» και τα... λεφτά -Ο high tech Παύλος Μυλωνάς -Tips για Eurobank, MEΒΓΑΛ, Κρητικό

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ζόρια με τους λογιστές, ζόρια με τους γιατρούς, σε άμυνα για τα ελληνοτουρκικά, οφθαλμοφανή προβλήματα στην Υγεία, αλλά και (το νεότερο και όχι τόσο εμφανές στοιχείο) εντεινόμενη γκρίνια και κριτική για την οικονομική πολιτική, πέρα από το γνωστό θέμα της ακρίβειας.

Καθώς οδεύουμε προς τον έκτο χρόνο διακυβέρνησης, η «μαγεία» της δημοφιλίας δείχνει να έχει χαθεί. Πού οφείλεται όμως αυτό; Κατά ένα μέρος, στα προβλήματα που είναι μεγάλα, δεν έχουν μαγικές λύσεις, ούτε μπαίνουν πλέον εύκολα... κάτω από το χαλί. Ως ένα βαθμό, στους κακούς χειρισμούς της ίδιας της κυβέρνησης που έχει αποδειχτεί αλλού πρόχειρη κι αλλού περισσότερο αλαζονική απ' ότι θα έπρεπε.

Σε ρυθμούς... permacrisis o ΣΥΡΙΖΑ -Διαγωνισμοί με όρους «φωτογραφία» για έναν -Ουκρανία: Όλα όσα δεν μαθαίνετε

ΣΥΡΙΖΑ: Κεφάλι δεν σηκώνουν στην Κουμουνδούρου από τα αλλεπάλληλα κρούσματα εσωστρέφειας και τελικά, την κρίση διαρκείας (permacrisis, όπως μάθαμε να τη λέμε) στην οποία βρίσκονται βυθισμένοι.

Το χθεσινό επεισόδιο που δημιούργησε στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης και το οποίο οδήγησε στην άμεση διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές και ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί απεγνωσμένα τη φυγή προς τα εμπρός.

Το συμβάν με τον… αψύ Κρητικό, ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, προκάλεσε τον εκνευρισμό ακόμα και των συναδέλφων του βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Μαρινάκης, ο Κασσελάκης και το σπίτι του… κρεμασμένου -Τitan: Στον... αφρό η μετοχή -Σφηνάκια για METLEN, Medicon

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Πολύ μας άρεσε το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίθεση Κασσελάκη στο «Πρώτο Θέμα». Τι μας είπε; Ότι δεν πρέπει ένα κόμμα και ο αρχηγός του να επιτίθενται σε ένα Μέσο για αυτά που (τους) γράφει. Συμφωνούμε μαζί του επί της αρχής, αλλά δεν έχουμε ξεχάσει την ανακοίνωση την οποία ο ίδιος έβγαλε, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν το ΒΗΜΑ έκανε πρωτοσέλιδο τη… μονταζιέρα για τα Τέμπη.

Tότε κατηγόρησε την εφημερίδα (που ανήκει στην Alter Ego, συμφερόντων του συνεπώνυμού του Βαγγέλη Μαρινάκη), για «προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας», την οποία χαρακτήρισε μάλιστα και «χυδαία», κάνοντας λόγο και για «συκοφάντες τυμβωρύχους».

Προκλήσεις οι Τούρκοι... λουλούδια εμείς -Τι είπαν Στέφανος με Στουρνάρα -Tips για Cenergy, Softweb

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σας τα γράψαμε και χθες, ο Ερντογάν όμως επανήλθε με νέες προκλητικές δηλώσεις, προς επίρρωσιν της ολοένα και οξύτερης τουρκικής στάσης.

Κρίνοντας από τα όσα λένε και διαρρέουν κυβερνητικά στελέχη και σχετικοί «κύκλοι», η ελληνική πλευρά επιμένει στη θέση της να αφήσουμε το…. «λουλούδι να ανθίσει» (σ.σ. των ελληνοτουρκικών επαφών) όπως χαρακτηριστικά ανέφερε χθες σε ραδιόφωνο, στέλεχος της ΝΔ.

Από τους ίδιους κύκλους, προβάλλεται η άποψη ότι ναι μεν πήγαν τα τουρκικά πλοία στην Κάσο, αλλά επεισόδιο παρενόχλησης δεν υπήρξε και η κρίση εκτονώθηκε. Άρα ο… κατευναστικός διάλογος δουλεύει!

v
Απόρρητο