ΣΑΜΑΡΑΣ: Κινητικότητα παρατηρείται στο σαμαρικό μπλοκ εντός της ΝΔ, με τον πρώην πρωθυπουργό να μην αρκείται -ως φαίνεται- στους «κεραυνούς» που εξαπέλυσε σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη προ ημερών, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη.
Όπως μαθαίνουμε, προχθές βράδυ υπήρξε σύναξη στην οποία συμμετείχαν ο Αντώνης Σαμαράς και πέντε βουλευτές, φίλα προσκείμενοι σ' αυτόν: οι Ανδρέας Κατσανιώτης, Φώντας Μπαραλιάκος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Λάκης Βασιλειάδης και Χρήστος Μπουκώρος.
Αρχικά πήγαν για καφέ στη Βαλαωρίτου, γνωστό -για τις πολιτικές ζυμώσεις- πεζόδρομο, και στη συνέχεια κατέληξαν για δείπνο στη γνωστή ταβέρνα του Παγκρατίου «Καραβίτης», επίσης διάσημη για τις πολιτικές μαζώξεις.