Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 7 2006

ΕΜΠ: ”Ο έρωτας γεννήθηκε για... δύο”

”O έρωτας γεννήθηκε για δύο, στους δύο τρίτος δεν χωρεί”, έλεγε το παλιό καλό τραγουδάκι, και επιτρέψτε μας την εκτίμηση ότι μάλλον θα… επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της Emporiki Bank.

Πρέπει να σας πούμε ότι, σύμφωνα με τις -προφανώς αδιασταύρωτες- πληροφορίες της στήλης, η ”διαρροή” όσον αφορά στους δύο ενδιαφερόμενους που απέμειναν από τους 7 αρχικούς της Citigroup, μάλλον αφορά δύο ελληνικές τράπεζες, δηλαδή την Alpha Bank και τη Eurobank.

Και αν το προσέξατε και πάλι, από το πώς κυκλοφόρησε η πληροφορία, το ενδιαφέρον αυτών των δύο που απέμειναν δεν φαίνεται να είναι και μεγάλο.

Υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό, που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε πλήρως, είναι όμως υπαρκτοί και απόλυτα λογικοί. Το ένα τίμημα που προσφέρεται είναι όλο σε μετρητά, το άλλο έχει ήδη ανεβάσει τον πήχη στα 30 ευρώ, ενώ αμφότερες οι τράπεζες που φέρονται ως ”ενδιαφερόμενες” έχουν μεγάλη επικάλυψη με την Εμπορική.

Οπότε, εμείς τουλάχιστον, δεν θα κρατάμε την… ανάσα μας για την εμφάνιση άλλου ενδιαφερόμενου, πλην της Credit και της Κύπρου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v