Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 25 2006

Η Μουζάκης και η προσδοκία για ”Mall-Outlet”

Σημαντική άνοδο και γενικότερα ”κινητικότητα”, ασυνήθιστη γι’ αυτή, παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες η μετοχή της γνωστής παραδοσιακής κλωστοϋφαντουργίας ”Μουζάκης”.

Αναζητήσαμε την αιτία και μάθαμε ότι αφορά στο γνωστό ακίνητο (οι περισσότεροι το αποκαλούν απλώς ”φιλέτο”) της εταιρίας στη Λεωφόρο Κηφισού.

Με το ακίνητο αυτό λοιπόν φαίνεται να συμβαίνει το εξής: Όλοι το θέλουν, όλοι πιστεύουν ότι είναι ”τεφαρίκι” για real estate development, οι περισσότεροι όμως ”κωλώνουν” στο τίμημα που φέρεται να ζητά η Μουζάκης, το οποίο, αν οι πληροφορίες μας είναι ακριβείς, ανέρχεται σε περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Πηγές της αγοράς ανάπτυξης ακινήτων διατείνονται ότι ίσως να μην ”κωλώσει” η Lamda Development, καθώς έχει ήδη την εμπειρία του Τhe Mall και το συγκεκριμένο ακίνητο, λένε οι ίδιες πηγές, θα ήταν ”ό,τι πρέπει” για την ανάπτυξη ενός ”Mall-Οutlet”, δηλαδή ενός εμπορικού κέντρου αποτελούμενου από outlets όπως το (γνωστό πλέον και από τις επιτυχημένες διαφημίσεις του με ”ράσταμεν” Κυπρίους κ.λπ.) Factory Outlet.

Συμφωνία πάντως δεν υπάρχει, οπότε, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η μετοχή ”τρέχει” με την προσδοκία…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v