Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 8 2006

Ο όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ στο προσκήνιο

Mια σημαντική είδηση από τη μεριά του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ ίσως να ”κλέψει την παράσταση” του Αυγούστου, καθώς οι… τραπεζίτες θα ξεκουράζονται ύστερα από ένα δίμηνο έντονων προσκηνιακών και παρασκηνιακών διεργασιών.

Οι πληροφορίες προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν να διασταυρώνονται, ενώ το ταμπλό εκδήλωσε χθες την προτίμησή του για… ΟΛΕΣ σχεδόν τις εταιρίες του ομίλου.

Δεν είναι πάντως λίγα τα στελέχη της αγοράς που κάνουν… συνδυασμό με τη ”φρέσκια” έναρξη κάλυψης της ΣΙΔΕΝΟΡ από τη UBS, παρότι χθες ήταν η ΕΤΕΜ και η ΕΛΒΑΛ που ”πρωταγωνίστησαν” σε άνοδο, με ποσοστά της τάξεως του 10% και του 9% αντίστοιχα.

Κι αυτό καθώς ο συγκεκριμένος επενδυτικός οίκος δείχνει να έχει έφεση στην επίκαιρη ”ανάδειξη” εταιριών, μέσω αναλύσεων πάντα, λίγο πριν αυτές αρχίσουν να απασχολούν έντονα την ειδησεογραφία.

Θυμίζουμε την κάλυψη της Αγροτικής αλλά και την εκτόξευση της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας Κύπρου στα διεθνή top picks λίγο πριν αρχίσει να βράζει το… καζάνι τόσο μεταξύ τους όσο και σε σχέση με την Εμπορική. Στην οποία επίσης -θυμίζουμε- ο οίκος είχε από αναλυτικής πλευράς έντονη δραστηριότητα και με υψηλότατες τιμές στόχους.

Μην κοιτάτε που τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν και όχι διαφορετικά.

Γιατί αυτό δεν ήταν στο χέρι της UBS ούτε των αναλυτών της...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v