Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 12 2013

Τα μαθήματα... ρωσικής στη ΔΕΠΑ και οι αλλαγές στην HSW

Τα μαθήματα... ρωσικής στη ΔΕΠΑ και οι αλλαγές στην HSW

Εν αναμονή των «βαρβάρων» (στη θέση τους βάλτε τους Ρώσους της Gazprom) ήταν πολλοί υπάλληλοι της ΔΕΠΑ. Κι ετοιμάζονταν να τους υποδεχτούν στη γλώσσα τους! 

Έτσι το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας, το τελευταίο διάστημα, και όσο εντεινόταν η ειδησεογραφία για την Gazprom ως φαβορί, δέχτηκε πάρα πολλές αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών που εφαρμόζει η εταιρεία. Βεβαίως η επιθυμητή γλώσσα ήταν η ρωσική, την εκμάθηση της οποίας ήδη ξεκίνησαν όσοι είχαν καταθέσει πρώτοι αιτήσεις.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι μισοί από τους 200 και πλέον υπαλλήλους κατέθεσαν παρόμοιες αιτήσεις. Εμείς θεωρούμε τον αριθμό υπερβολικό. Όπως και να έχει πάντως το πράγμα, το ενδιαφέρον των υπαλλήλων της ΔΕΠΑ για ρωσομάθεια ήταν μεγάλο και φανταζόμαστε ότι οι καθηγητές ρωσικής θα έκαναν χρυσές δουλειές.

Αναρωτιόμαστε την τύχη που θα έχουν οι αιτήσεις αυτές μια και οι «βάρβαροι», συγγνώμη, οι Ρώσοι θέλαμε να πούμε, δεν θα έρθουν.

Και για να θυμηθούμε το ποίημα του μεγάλου Αλεξανδρινού, «Οι άνθρωποι αυτοί ήταν μια κάποια λύσις».

 

Hellenic Seaways: Το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στη Hellenic Seaways ανέλαβε επισήμως ο κ. Αντώνης Αγαπητός, πολύ γνωστό πρόσωπο στους κύκλους της ελληνικής ακτοπλοΐας. 

Παραμένει στο Δ.Σ. ως μη εκτελεστικός πρόεδρος ο Γιάννης Σ. Βαρδινογιάννης, παρά την επιμονή της πλευράς Γκριμάλντι που, κατά πληροφορίες, ζητούσε την αποχώρησή του και την είσοδο του Γεράσιμου Στρίντζη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v