Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 31 2013

ΟΠΑΠ: Υψηλή τεχνολογία και... απογαλακτισμός από Intralot

ΟΠΑΠ: Υψηλή τεχνολογία και... απογαλακτισμός από Intralot

Έβγαλε είδηση η χθεσινή τηλεδιάσκεψη του ΟΠΑΠ με τους αναλυτές. Σε αυτή, τα στελέχη του οργανισμού αποκάλυψαν ότι σχεδιάζουν ένα νέο πρωτοποριακό στοιχηματικό προϊόν με βάση την τεχνολογία και τα εργαλεία της Neurosoft.

Που είναι η διαφορά από άλλα παιχνίδια; Το γεγονός πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιδιωχθεί ο εμπλουτισμός των διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών, και μάλιστα με "δυναμική τιμολόγηση" (που συνεπάγονται αυξανόμενες αποδόσεις) ανάλογα με το μήκος στήλης.

Ετσι, ένας παίκτης θα επιβραβεύεται με αύξηση του εν δυνάμει κέρδους του όσο περισσότερα στοιχηματικά γεγονότα προσθέτει σε ένα στοίχημα.

Η υλοποίηση αυτή αποτελεί παγκόσμια πρωτιά του ΟΠΑΠ και στηρίζεται σε εξειδικευμένα εργαλεία, αλγόριθμους, τεχνικές και λογισμικό της Neurosoft στην οποία ο ΟΠΑΠ συμμετέχει με 30% και η GTECH με περίπου 17%.

Το νέο παιχνίδι δεν συνιστά μόνο μια ευκαιρία να μεγιστοποιήσει ο ΟΠΑΠ τα έσοδα από το στοίχημα. Δείχνει ότι ο ΟΠΑΠ πατά όλο και περισσότερο στα δικά του πόδια διαφοροποιούμενος μάλιστα από τις πλατφόρμες της Ιντραλότ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v