Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 22 2002

”Ακεφιές” στην παραλία του Πάνορμου

Απ’ τις καλύτερες παραλίες της Μυκόνου είναι ο Πάνορμος, μόνο που η απουσία ομπρελλών την κάνει αποτρεπτική για ηλιοθεραπεία ή εστω για παρατεταμένη παραμονή.

Από την άλλη η τοπική ταβέρνα είναι φημισμένη για το καλό της φαγητό πράγμα που δίνει στον Πάνορμο μια πολύ καλή δικαιολογία να τον επισκεφθούν.

Οπως η παρέα που γευμάτιζε εκεί το Σάββατο το μεσημέρι (χωρίς να έχουν πάρει χαμπάρι τον...ανταποκριτή του Χαμαιλέοντα). Και ο δικός μας δεν θα έμπαινε στον κόπο να μας στείλει κάποια κοσμικοχαρούμενη ανταπόκριση, αν η σύνθεση της παρέας δεν του έκανε ”κλικ”.

Οπου... ”ομαδάρχης” ήταν ο κ. Σωκρ. Κόκκαλης και οι υπόλοιποι της παρέας ήταν ο κ. Θ. Λιακουνάκος,ο κ. Γ.Σαλονίκης και ο κ. Α. Κορασίδης μετά συνοδών (τους... φουσκωτούς δεν τους αναφέρουμε γιατί συνήθως τρώνε σε άλλο τραπέζι).

Μόνο που ο ”Πρόεδρος” δεν φαινόταν να έχει τα κέφια του και η παρέα διελύθη με το που τέλειωσε το φαγητό. Ο πιθανός λόγος της ακεφιάς αναζητήθηκε στην είδηση που δημοσίευε μόνο η ”Καθημερινή” εκείνη την ημέρα:

Την Παρασκευή απερρίφθη η αγωγή της Intracom και του κ. Κόκκαλη εναντίον της εφημερίδας που εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει μεγάλες και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές έρευνες για την εταιρία και τον Πρόεδρό της.

Ηταν η πρώτη φορά που ο κ.Κόκκαλης έχασε στα δικαστήρια αγωγή εναντίον εντύπου ή δημοσιογράφου, κάτι που τώρα τους δίνει ουσιαστικά το δικαίωμα να συνεχίσουν ενδεχομένως ακόμα... δριμύτεροι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v