Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 28 2006

Καπράλος: Στη Φρανκφούρτη για... ”καλό σκοπό”

Για Γερμανία και συγκεκριμένα για Φρανκφούρτη αναχωρεί ο κ. Καπράλος σήμερα, όπου θα μετέχει στις διαδικασίες εκλογής του νέου προεδρείου στη FESE (Federation of European Securities Exchanges).



Ο Χαμαιλέων εύχεται στον αεικίνητο πρόεδρο του Χ.Α. να μας γυρίσει πίσω ως... αντιπρόεδρος της FESE, μια και κάτι τέτοιο μόνο καλό μπορεί να είναι για το κύρος και τη διεθνή ”αναγνωρισιμότητα” της Σοφοκλέους.

Είναι άλλωστε περίοδος έντονων διεργασιών στα διεθνή χρηματιστήρια, με τη Σοφοκλέους να αναζητεί υπό συνθήκες... πίεσης (ας μη χάναμε καιρό τόσα χρόνια) τον ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή...

Υ.Γ.: Μια και λέμε όμως για χρηματιστηριακές διεργασίες και συνεργασίες, θα πρέπει να επισημάνουμε και την πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου να διοργανώσει διημερίδα στην Κύπρο (1 και 2 Δεκεμβρίου) για την καλύτερη γνωριμία της κοινότητας των θεσμικών επενδυτών της Αθήνας με τις μεγάλες εταιρίες του ΧΑΚ.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι θεσμικών επενδυτών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για 12 κυπριακές εταιρίες, που όλες ανήκουν στον δείκτη FTSE-20 του ΧΑΚ.

Και όπως φαίνεται και από το σχετικό poll του euro2day.gr, η ανάγκη να γνωρίσουν καλά οι Ελλαδίτες επενδυτές (θεσμικοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες) τις κυπριακές εισηγμένες εταιρίες είναι μεγάλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v