Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 3 2002

Μια κολώνια που κρατάει... χρόνια

Mε ευχαρίστηση η στήλη πληροφορήθηκε την πρόθεση του κ. Πανούση (γνωστού μεγαλομετόχου κατασκευαστικών εταιριών που μεγαλούργησε κατά τη διάρκεια της χρηματιστηριακής ευφορίας του 1999, πλην όμως σπανίως απασχολεί πλέον την επικαιρότητα) να αγοράσει ποσοστό 5,18% των μετοχών της ΑΤΕΜΚΕ.

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Πανούσης θα αυξήσει (κατόπιν της πραγματοποίησης των αγορών- διότι όπως θα έχετε ίσως προσέξει, πολλές προαναγγελίες αγορών και πωλήσεων ΔΕΝ πραγματοποιούνται εσχάτως) το συνολικό του ”μερίδιο” στην εταιρία σε 38,55%.

Η δαπάνη θα είναι της τάξεως των 600 εκατ. δραχμών, πράγμα που φαντάζομαι θα χαροποιήσει τους φίλους του κ. Πανούση, ως ένδειξη ”υγιούς ρευστότητας”, όπως φαντάζομαι ότι τους χαροποιεί και η χρήση της Αγροτικής Χρηματιστηριακής, για τις σχετικές συναλλαγές, η οποία μάλλον επιβεβαιώνει και τη γνωστή λαϊκή ρήση ”μιλάμε για μια κολώνια που κρατάει χρόνια”.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη ρήση που λέει ” μεταξύ φίλων όλα επιτρέπονται”. Περί αυτής όμως, μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στο προσεχές μέλλον...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v