Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 23 2007

ΙΜΑΚΟ, Ρέστης και η ανακοίνωση για το MTV

Mια και λέμε όμως για τον περιοδικό Τύπο, στον οποίο επέλασαν τελευταία γνωστοί εφοπλιστές, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Ρέστη (που αγόρασε και το 5% του κ. Πατέρα στην ΙΜΑΚΟ), να κάνουμε και μια μικρή αναφορά στην ανακοίνωση της τελευταίας περί MTV.

Μια ανακοίνωση που προφανώς μας αφορά, αφού εμείς γράψαμε στο euro2day την πληροφορία ότι πίσω από το deal με τον Ρέστη κρύβεται κάποια συμφωνία με το MTV.

H ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία από την πλευρά της, ούτε και καμία διαπραγμάτευση με το MTV, και κάνει λόγο για το θεσμικό πλαίσιο που απαγορεύει (προς το παρόν, όπως και η ίδια σημειώνει, μια και συντόμως αναμένονται μεταβολές) ταυτόχρονη ιδιοκτησία διαφορετικών ειδών media.

Αυτό που δεν αναφέρει βέβαια η ανακοίνωση είναι αν επαφές και συμφωνίες έχουν γίνει από την πλευρά του κ. Ρέστη (που διαθέτει μουσικό κανάλι στη Σερβία).

Οι πληροφορίες οι δικές μας επιμένουν, τονίζοντας ότι συντόμως το MAD θα έχει ανταγωνισμό με ”διεθνή” εμβέλεια.

Όσο για το ”θεσμικό πλαίσιο”, σιγά μη στάξει η… ουρά του γαϊδάρου. Στην Ελλάδα είμαστε, οπότε η... ”φόρμουλα” πάντα βρίσκεται από τους… ψαγμένους!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v