Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 27 2014

Το road show της Wood και η νέα παρουσία στις ασφάλειες

Το road show της Wood και η νέα παρουσία στις ασφάλειες

ROAD SHOW ΤΗΣ WOOD: Την ευκαιρία να συναντηθούν ως και με 170 διαχειριστές κεφαλαίων που επενδύουν σε αναδυόμενες αγορές, από Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή θα έχει μεταξύ 1 με 5 Δεκεμβρίου σειρά εισηγμένων στο Χ.Α. εταιρειών.

Στο παραπάνω διάστημα διοργανώνεται στην Πράγα το Winter Emerging Europe Conference που διοργανώνει η τσεχική Wood & Co.

Στο φετινό πρόγραμμα παρουσιάσεων συμμετέχουν περισσότερες από 13 εταιρείες μεταξύ των οποίων ελληνικές τράπεζες και οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Μεταξύ αυτών οι Μυτιληναίος, Motor Oil, Τιτάν, Τερνα, ΕΧΑΕ, Folli Follie κ.ά.

 

SOLIDUS: Ξεκίνησε τη λειτουργία της η -συγγενής με τη γνωστή ΑΧΕΠΕΥ- Solidus Ασφάλειες, εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης, με στόχο την «εξασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, επιθυμητής σύνταξης και τη διατήρηση της αξίας των περιουσιακών σας στοιχείων».

Η έδρα της Solidus Ασφάλειες βρίσκεται στην Αθήνα (Λουίζης Ριανκούρ 64) και οι συνεργάτες της ενεργοποιούνται σε όλη την επικράτεια.

Τομέας δραστηριοποίησης είναι τόσο ο γενικός ασφαλιστικός κλάδος (αυτοκίνητο, σκάφος αναψυχής, κατοικία, μεταφορές, επαγγελματική αστική ευθύνη) όσο και ο κλάδος ζωής (προϊόντα ζωής, υγείας, συνταξιοδοτικά).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v