Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 4 2007

”Σφηνάκια” για Alapis, Γρηγόρη, Aegean, Φειδάκη

-Καμία βάση δεν έχουν τα σενάρια που κυκλοφορούν στην αγορά για ενδιαφέρον της Alapis, της νέοτευκτης εταιρίας του κ. Λαυρεντιάδη για εξαγορά της Medicon.

Η Alapis διερευνά όντως μια εξαγορά στην Ελλάδα σε κλάδο κοντινό με αυτόν όπου δραστηριοποιείται η Medicon, αλλά πολύ μεγαλύτερου μεγέθους από την εισηγμένη.

Εννοείται ότι δεν ισχύουν και οι φήμες περί εξαγοράς της Rilken από τη Henkel. Για τους επόμενους μήνες, το ενδιαφέρον της Alapis θα είναι επικεντρωμένο στην ανάπτυξη της παρουσίας στο κομμάτι της παραγωγής και διανομής φαρμάκων.

-Φορολογικός έλεγχος διενεργείται στη ΓΡΗΓΟΡΗΣ και τα αποτελέσματά του θα επιβαρύνουν τα αποτελέσματα τρέχουσας χρήσης.

- Μεθαύριο Τετάρτη ξεκινά στο ΑΙΜ διαπραγμάτευση της εταιρίας Globus Maritime, συμφερόντων κ. Γ. Φειδάκη. Τιμή εισαγωγής οι 3 στερλίνες.

Η εταιρία ζητούσε 50 εκατ. δολάρια και συγκέντρωσε τελικά... 75 εκατ. δολάρια! Σημειωτέον ότι σχεδόν το 30% των μετοχών διατέθηκε σε θεσμικούς επενδυτές του Λονδίνου, του Παρισιού και της Ζυρίχης.

Στο μεταξύ εμείς να τα βλέπουμε που... παλεύουμε να φτιάξουμε τη νέα αγορά των ”μικρών”, κι απ’ ό,τι φαίνεται χρειαζόμαστε χρόνους που θυμίζουν ανέγερση... πυραμίδας απο Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου!

Κακό του κεφαλιού μας. Όσοι μπορούν θα φύγουν έξω αντί να περιμένουν πότε θα... δεήσουν οι αρμόδιες αρχές (της Κεφαλαιαγοράς βεβαίως βεβαίως) να το πάρουν απόφαση!

- Στην τελική ευθεία η εισαγωγή της Aegean Airlines στη Σοφοκλέους. Όπως έμαθε η στήλη, η έγκριση της συγκεκριμένης εισαγωγής είναι στην ”ατζέντα” για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεφαλαιαγοράς που θα γίνει την Τετάρτη.

Άντε, με το... καλό!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v