Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 21 2007

Με το ζόρι... deal; Δεν γίνεται!

Έχει καταντήσει κουραστικό να διαβάζουμε όλα εκείνα τα ευφάνταστα σενάρια που θέλουν την MIG να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους κ. Κόκκαλη και Δημητριάδη προκειμένου οι κύριοι αυτοί να της πουλήσουν το ποσοστό τους.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι οι κ. Κόκκαλης και Δημητριάδης φέρονται να πωλούν το ποσοστό τους στην Intralot (γιατί όχι άλλωστε, στα ύψη είναι η κεφαλαιοποίησή της και κάποιος χριστιανός –ελπίζουμε- ότι θα βρεθεί να το πάρει, τόσο καιρό πασχίζουν), το σενάριο όμως ότι το πουλάνε στην... MIG είναι και χιλιοπαιγμένο και ουδέποτε έχει έστω και στο ελάχιστο επιβεβαιωθεί από την εταιρία του κ. Βγενόπουλου.



Ο Χαμαιλέων, έχοντας πληροφορηθεί εξ’ εγκύρων κύκλων της MIG (και της Marfin) ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να επενδυθεί έστω και ένα ευρώ στην Intralot, μένει έκπληκτος με τη φαντασία εκείνων που γράφουν τα συγκεκριμένα σενάρια και έχει μια μικρή υποψία ότι αυτά εκπορεύονται από εκεί που έχουν όφελος να αιωρούνται οι φήμες, ώστε να συντηρηθεί το ”κλίμα”...

(Υπάρχει κι εκείνο το λαϊκό ”κουτσοί στραβοί στον Αϊ-Παντελεήμονα”, αλλά δεν θα το επικαλεστούμε για την Intralot που είναι μια καλή και σοβαρή εταιρία...).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v