Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 6 2007

Ιασώ, Εuromedica και η... πόκα της Υγείας!

Με ανακοίνωσή της που έβγαλε αργά χθες το απόγευμα η διοίκηση της Ιασώ διαψεύδει και επισήμως τα δημοσιεύματα περί διεκδίκησης μεριδίου μετοχών της Euromedica.

Δημοσιεύματα που η διοίκηση της εταιρίας ανεπισήμως είχε διαψεύσει στο Euro2day.gr από το πρωί.

Τόσο όμως η πρωινή ανεπίσημη διάψευση όσο και η επίσημη βραδινή μάλλον είναι αρκετά... ”χλιαρές” για να κλείσουν το θέμα.

Η ανακοίνωση της Ιασώ αναφέρει λακωνικά ότι ”θέμα απόκτησης ποσοστού μετοχών της εταιρίας Euromedica δεν έχει απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο”.

Και συμπληρώνει: ”Η εταιρία (σ.σ. το Ιασώ) ερευνά, μελετά και προσαρμόζει το αναπτυξιακό και επενδυτικό της πρόγραμμα διαρκώς, με στόχο πάντα την επίτευξη των καλύτερων αποδόσεων για τους μετόχους της, και αναλύει και αξιολογεί περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος”.

Ήτοι όλα είναι ανοιχτά και συνάμα πρώιμα προς επίσημη επίρρωση.

Επί της ουσίας, η μεγάλη παρτίδα στον τομέα της υγείας τώρα ξεκινά κι απ’ ό,τι φαίνεται, το Ιασώ θα επιδιώξει να μη μείνει αντικείμενο πονταρίσματος και μόνο, αλλά θα διεκδικήσει θέση στο... τραπέζι.

Τώρα αν το τραπέζι θα είναι... χειρουργικό ή επί της τσόχας θα συνεχίσει να παίζεται παρτίδα εντυπώσεων, όπως και τους προηγούμενους μήνες, θα φανεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Λεφτά για νυστέρια έχουν πάντως όλοι οι παίκτες αυτή τη στιγμή.

Στην πόκα, πάντως, αν δεν είναι... φιλική, κερδίζει σχεδόν πάντα αυτός που έχει περισσότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v