Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 5 2007

”Σφηνάκια” από την...ελληνική απόβαση στο Λονδίνο

- Άκρως επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές το 2o Greek Roadshow στο Λονδίνο, που διοργάνωσαν τα Ελληνικά Χρηματιστήρια σε συνεργασία με το Bloomberg.

Ικανοποιημένες δήλωναν οι διοικήσεις των εταιριών από την ποσότητα αλλά κυρίως από την ποιότητα και τη διασπορά των ξένων funds, ικανοποιημένοι δήλωναν και οι θεσμικοί από τις ελληνικές εταιρίες, ενώ, όπως είπαν κάποιοι από αυτούς χαρακτηριστικά, ”ό,τι τους είχαν πει πέρυσι, όντως το πραγματοποίησαν”.

- Ιδιαίτερη δουλειά είχαν αυτό το διήμερο τα διοικητικά στελέχη των ΓΕΚ-Τέρνα, ΟΠΑΠ, Ελληνική Τεχνοδομική, Φουρλής, Frigoglass που... ομαδοποιούσαν τους ενδιαφερόμενους επενδυτές λόγω μεγάλης ζήτησης...

- ”Όσο βγάζουμε χρήματα, δεν πουλιόμαστε”, σημείωσε εμφατικά ο κ. Γ. Αρώνης της Alpha Bank στα δημοσιογραφικά ”πηγαδάκια” δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της τράπεζας που έχει ακουστεί πολλάκις ως στόχος εξαγοράς.

- Στη φάση των ώριμων ”ταύρων” εισέρχονται οι διεθνείς αγορές, τόνισε στην ομιλία του στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου που διοργάνωσε το Χ.Α. στο Μουσείο Επιστημών ο ”γκουρού” της Citigroup, κ. Robert Buckland. Η ανοδική κίνηση που ξεκίνησε το 2003 θα συνεχιστεί για δύο ακόμη χρόνια, προέβλεψε.

Ωραία θα είναι να έχει δίκιο!

- Στο μεταξύ, ο πάντα δραστήριος κ. Σπύρος Καπράλος σαν να μην τον κούρασαν οι αδιάκοπες ασχολίες για το roadshow, ανέλαβε κι άλλο ρόλο.

Εν είδει ανταποκριτή, ενημέρωνε συνεχώς για το ματς του Ολυμπιακού που διεξαγόταν την ίδια ώρα...

Έπιασαν τα γούρια του τελικώς (άσπρο πουκάμισο, κόκκινη γραβάτα) και έσπασε το ”ρόδι” εκτός έδρας η ομάδα του Πειραιά...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v