Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 5 2002

Ο... Μπάτμαν όμως ετοιμάζει ”άλλα κόλπα”

Μην νομίζετε όμως ότι όλα αυτά δεν τα έχει προβλέψει ο.. Μπάτμαν. Χά!!! Εχει κι αυτός τα σχέδια του...Ήδη, σε απάντησή της προς το XAA η INTEPΣAT (συμφερόντων του επτάψυχου επιχειρηματία κ. Mπατατούδη) εκθείαζε τις προάλλες τις προοπτικές της Grapes Hellas AE (θυγατρικής της αλλοδαπής Grapes Communications) προκειμένου να εξηγήσει τα του ρόδινου μέλλοντος της συγχώνευσης (μέσω απορρόφησης) της SEVEN Pαδιοφωνική και Tηλεοπτική AE και της Grapes Hellas.

Eίναι βέβαιο ότι οι αναγνώστες πήραν μια γερή δόση αισιοδοξίας από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης εκτός ίσως από εκείνους τους λιγοστούς που έτυχε να έχουν διαβάσει στην Wall Street Journal ή στο δικό μας euro2day.gr τα περί ένταξης της μητρικής Grapes Communications στις ευεργετικές διατάξεις του Kεφαλαίου 11 (Chapter 11) της Oμοσπονδιακής... Πτωχευτικής διαδικασίας στις HΠA!

Μέσω του οποίου η εταιρία προωθεί το σχέδιο αναδιοργάνωσης της για να επιβιώσει! Μέσα σε όλα αυτά λέτε να ”περάσει” η θυγατρική στον κ. Μπατατούδη; Θα δούμε και βεβαίως θα...κρίνουμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v