Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 11 2016

Οι τέσσερις μνηστήρες για το «τιμόνι» του Ελ. Βενιζέλος

Οι τέσσερις μνηστήρες για το «τιμόνι» του Ελ. Βενιζέλος

Η παραίτηση Π. Ρουμελιώτη και η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Χάρη Παμπούκη στο Δ.Σ. της "Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών" (ΔΑΑ) δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Κατά πληροφορίες, υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου είναι η κα Μαρίκα Φραγκάκη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη για την οικονομική πολιτική.

Για τη θέση του προέδρου της «Αερολιμήν Αθηνών» ακούγεται και το όνομα του κ. Δημήτρη Λιάκου, που είναι σήμερα επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.

Αντίστοιχες φιλοδοξίες για τη θέση του προέδρου λέγεται πως έτρεφε και ο κ. Παμπούκης, ο οποίος, όμως, τοποθετείται στο Δ.Σ. ως εκπρόσωπος των Καναδών, τους οποίους είχε εκπροσωπήσει και στη διεθνή διαιτησία με το δημόσιο για το ΦΠΑ.

Αλλά και ο κ. Δημήτρης Δημητρίου (διατηρεί στενές σχέσεις με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη), που είναι και αυτός στο Δ.Σ. της εταιρείας, ακούγεται πως ενδιαφέρεται για τη ίδια θέση. Εντός των ημερών αναμένεται, πάντως, ευρύτερη αναδιάταξη στο αεροδρόμιο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v