Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 30 2016

Η στελέχωση της Aktua Hellas και η εθελούσια στην Alpha

Η στελέχωση της Aktua Hellas και η εθελούσια στην Alpha

Προχωρά η στελέχωση της Aktua Ελλάς Χρηματοοικονομικές Λύσεις ΑΕ, η οποία έχει καταθέσει αίτηση στην ΤτΕ για άδεια διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Την περασμένη εβδομάδα αναρτήθηκε στο intranet της Alpha αγγελία της Aktua που κάνει αναφορά σε ανταγωνιστικές αμοιβές και προνόμια, με βάση την απόδοση και την ικανότητα του εργαζομένου.

Διευκρινίζει, όμως, ότι σε περίπτωση που εργαζόμενος της τράπεζας προσληφθεί στην Aktua, θα πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς από την Alpha Bank, διατηρώντας από όλες τις παροχές και τα προνόμιά του μόνο την τιμολόγηση προσωπικού για δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Ως εκ τούτου, το ερώτημα των αρκετών χιλιάδων ευρώ είναι αν προλαβαίνουν όσοι από τους εργαζόμενους της τράπεζας ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στην Aktua, να κάνουν χρήση του προγράμματος μείωσης προσωπικού που σχεδιάζει να τρέξει η τράπεζα.

ΥΓ: Η Aktua Ελλάς Χρηματοοικονομικές λύσεις είναι κατά 100% θυγατρική της Aktua Holdings (45% Alpha, 55% Aktua). H εταιρεία θα αναλάβει τη διαχείριση δανείων λιανικής (στεγαστικά, καταναλωτικά και δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις) της Alpha με καθυστέρηση μεγαλύτερη των 90 ημερών, το ύψος των οποίων θα ανέλθει, σταδιακά, στα 10 δισ. ευρώ (σ.σ. ονομαστική αξία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v