Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 30 2007

Lannet: Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις…

Έντονη υποχώρηση αυτή την εβδομάδα για τη Lannet, που έχασε μέσα σε 4 συνεδριάσεις περίπου 11% της αξίας της, προφανώς λόγω του φόβου για υπερπροσφορά τίτλων από είσοδο των νέων μετοχών που ανήκουν τους ιδιοκτήτες της πρώην Telepassport.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, είναι αρκετά πιθανόν μέσα στο προσεχές εξάμηνο να προκύψουν αρκετές αξιόλογες ειδήσεις για τη Lannet, καθώς το ζήτημα της γενικότερης συνεργασίας με τη France Telecom (μητρική της Orange) φαίνεται να έχει μπει στην ”τελική ευθεία”.

Θα υπάρξει από κοινού εξαγορά τουρκικής εταιρίας, όπως ακούγεται; Θα συμφωνηθεί κοινή επέκταση στα Βαλκάνια; Θα ”δέσει” περισσότερο η επιχειρηματική σχέση με άλλους τρόπους; Όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα φαίνεται να είναι ”ανοιχτά”.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η εισηγμένη εταιρία προβλέπει κύκλο εργασιών 266 εκατ. ευρώ το 2012 (60 εκατ. φέτος) και EBITDA 25,1 εκατ. ευρώ το 2012 (1,5 εκατ. φέτος).

Οι εντός Ελλάδας επενδύσεις υπολογίζονται σε 25 εκατ. ευρώ μέχρι το 2009 και το ”μενού” περιλαμβάνει και αύξηση κεφαλαίου με μετρητά…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v