Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 31 2007

Σφηνάκια για ΕΛΠΕ και Σπύρου

ΕΛΠΕ: Οι εξελίξεις στο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη θα της προσδώσουν υπεραξία στο μέλλον ως κατέχουσα το 25% της Θράκη. Προς το παρόν θα πρέπει να βάλει στο αρχικό μετοχικό της κεφάλαιο περί τα 15 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον των αναλυτών εστιάζεται στο αν θα υπάρξει μετά την αλλαγή διευθύνοντος συμβούλου ενεργότερη προώθηση πολιτικών αντιμετώπισης στα κόστη, με προγράμματα αναδιάρθρωσης και με ενδεχόμενο μίνι σχέδιο εθελουσίας εξόδου.

Σπύρου: Στη δημιουργία σπόρων που να ανταποκρίνονται στις κλιματολογικές συνθήκες της ευρύτερης περιοχής της ΝΑ. Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου εστιάζει την προσοχή της η εταιρία Σπύρου.

Κινούμενη προς την κατεύθυνση αυτή, έχει ήδη προχωρήσει στην ίδρυση σταθμού γεωργικής έρευνας καλαμποκιού, ηλίανθου και σιτηρών στη Βουλγαρία, για να καλύψει κλιματολογικά και περιβαλλοντικά τον χώρο τόσο της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας όσο και των λοιπών γειτονικών χωρών.

Έχει προηγηθεί και η συμφωνία με την κυβέρνηση της Συρίας, βάσει της οποίας η Σπύρου αναλαμβάνει το έργο του συμβούλου αναδιάρθρωσης της γεωργικής παραγωγής. Έξω πάει καλά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v