Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 9 2017

ΕΛΤΕΧ: Ο ούριος «Ανεμος» της μετοχής και τα σενάρια

ΕΛΤΕΧ: Ο ούριος «Ανεμος» της μετοχής και τα σενάρια

Με τις φημολογούμενες διοικητικές/μετοχικές ανακατατάξεις στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ συνδέουν ορισμένοι τη μεγάλη άνοδο (άνω του 26% το τελευταίο τρίμηνο, περί το 7,5% την τελευταία εβδομάδα) που παρουσιάζει η μετοχή της ΕΛΤΕΧ Ανεμος.

Οσοι επενδύουν στο συγκεκριμένο σενάριο υποστηρίζουν πως η εταιρεία θα αποτελέσει το «όχημα» μεταφοράς δραστηριοτήτων που θα διατηρήσει η πλευρά Καλλιτσάντση.

Οσοι αποφεύγουν τα σενάρια, δίνουν μια άλλη εξήγηση: Παραπέμπουν στα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας στο εννεάμηνο καθώς τα κέρδη αυξήθηκαν από τα 5,93 εκατ. στα 8,01 εκατ. ευρώ, ενώ ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας βελτιώθηκε στα 32,89 εκατ. από 28,7 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Σύντομα, όπως φαίνεται, θα γνωρίζουμε ποιοι θα επιβεβαιωθούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v