Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 18 2017

Συνωστισμός μνηστήρων για την Avis και οι αλλαγές στα Δ.Σ. τραπεζών

Συνωστισμός μνηστήρων για την Avis και οι αλλαγές στα Δ.Σ. τραπεζών

AVIS: Μικρή αναβολή για τις 10 Φεβρουαρίου (σ.σ. το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιανουαρίου) πήρε η κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών για το ποσοστό που διατηρεί η Πειραιώς στην ελληνική εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Avis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διαδικασία επιχείρησαν να εμπλακούν πάνω από σαράντα ενδιαφερόμενοι, εκ των οποίων τελικά πήραν τον φάκελο περίπου είκοσι(!). Ανάμεσά τους είναι κολοσσοί της ενοικίασης όπως η διεθνής Avis (παραχωρησιούχος του σήματος για την εν Ελλάδι θυγατρική της Πειραιώς) και βεβαίως πολυάριθμα private equity και λοιπά funds.

Η καλή πορεία του τουρισμού τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την αναδιάρθρωση της εν Ελλάδι Avis και του δανεισμού της εξηγούν το υψηλό ενδιαφέρον.

 

ΤΧΣ: Επιστολή σε Εθνική, Πειραιώς και Eurobank να ολοκληρώσουν ως τα τέλη του μήνα τις τελευταίες εκκρεμότητες, όσον αφορά στην ανασύνθεση των Διοικητικών τους Συμβουλίων με βάση την περσινή αξιολόγηση, έστειλε το Ταμείο.

Στην Εθνική υπάρχει η εκκρεμότητα της αντικατάστασης του ενός πλέον εκπροσώπου των εργαζομένων, στην Πειραιώς εκκρεμεί η αλλαγή του A. Blades, εκπροσώπου της Paulson, και στην Eurobank της κας Lucrezia Reichlin.

Και οι τρεις είναι μη εκτελεστικά μέλη και δεν πληρούν τα κριτήρια του νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση και βάσει του οποίου αξιολογήθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια από το Ταμείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v