Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 7 2017

Το μήνυμα της «Ελληνικής Παραγωγής» και οι κινήσεις στο crowdfunding

Το μήνυμα της «Ελληνικής Παραγωγής» και οι κινήσεις στο crowdfunding

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ»: Τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της (είχε προηγηθεί η συμμετοχή στο Φόρουμ Βιομηχανίας πριν δύο εβδομάδες) και μάλιστα με τη χρηματοδότηση μιας μελέτης της τάξεως… των 257 σελίδων για την ελληνική μεταποίηση, πραγματοποίησε χθες η «Ελληνική Παραγωγή».

Ποιες όμως θα είναι οι επόμενες κινήσεις της;

«Θα προσπαθούμε να αναδείξουμε την παραγωγή. Θα εμβαθύνουμε για τη σημασία της βιομηχανίας στη χώρα», δήλωσε χθες κατόπιν σχετικού ερωτήματος ο εκ των εμπνευστών της πρωτοβουλίας Μιχάλης Στασινόπουλος, προσθέτοντας ότι στόχος της «Ελληνικής Παραγωγής» είναι η δημιουργία μιας «καλύτερης συνείδησης για τη βιομηχανία».

Προφανώς για την κοινωνία και την πολιτεία, καθώς ο κάθε επιχειρηματίας του δευτερογενούς τομέα, όπως είπε ο κ. Στασινόπουλος, «δίνει καθημερινά έναν αγώνα. Και έχει την προοπτική και το όραμα να προχωρήσει».

 

ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ: Εκδήλωση για την ενημέρωση και την προώθηση του crowdfunding (ενός εργαλείου χρηματοδότησης που θεσπίστηκε στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2016, αλλά ουσιαστικά δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί στην πράξη), οργανώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης, την επόμενη εβδομάδα.

«Συμμετοχική χρηματοδότηση, δυνατότητες και προβληματισμοί» είναι το θέμα της εκδήλωσης (γίνεται με τη στήριξη της Τραπέζης της Ελλάδος) και στόχος είναι οι μικρομεσαίες-υποσχόμενες επιχειρήσεις να βρουν έναν εναλλακτικό τρόπο χρηματοδότησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v