Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 27 2017

Η επιστροφή της αλυσίδας Καλογήρου και οι «πλάτες» από Folli

Η επιστροφή της αλυσίδας Καλογήρου και οι «πλάτες» από Folli

Προχωρά η αναδιοργάνωση της αλυσίδας Καλογήρου και παρά το γεγονός του ότι η αίτηση εξυγίανσης δεν έχει ακόμη κατατεθεί και εγκριθεί από το αρμόδιο δικαστήριο για την υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 106 Α, οι νέοι βασικοί μέτοχοι συνεργάζονται για την ανάκαμψή της.

Ο μέτοχος μειοψηφίας μάλιστα -δηλαδή η θυγατρική της Folli Follie, Αττικά Πολυκαταστήματα-, ο οποίος θα συμμετάσχει με ποσοστό 10% στη νέα εταιρία, όπως επαναβεβαιώνει η διοίκησή της, βάζει ήδη «πλάτη» στο εμπορικό σκέλος.

Ετσι, «παραχωρεί» το κατάστημα στον δεύτερο όροφο του Golden Hall, το οποίο έχει ήδη μισθώσει προκειμένου εκεί να επαναλειτουργήσει κατάστημα της φίρμας. Υπενθυμίζεται ότι το κατάστημα είχε κλείσει μετά τα ασφαλιστικά μέτρα και την έξωση που έκανε η Lamda Development στην οικογένεια Λεμονή, όταν ακόμη η τύχη της αλυσίδας βρισκόταν σε εκκρεμότητα.

Φυσικά δεν άργησε να βρεθεί μισθωτής του ακινήτου, και μάλιστα ένας προνομιακός συνεργάτης του εμπορικού κέντρου, η Αττικά Πολυκαταστήματα. Μετά τις εξελίξεις του Ιουνίου ωστόσο και την υπογραφή του MoU μεταξύ του ομίλου Φάις, των μετόχων των Αττικών, της οικογένειας Λεμονή και βεβαίως των πιστωτών, το κατάστημα «φόρεσε» ξανά την παλιά του ταμπέλα.

Μόνο που τώρα «τρέχει» υπό νέα διεύθυνση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v