Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 1 2018

Folli Follie: Το σενάριο και το blame game

Folli Follie: Το σενάριο και το blame game

Πολύ αργά αλλά, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες ενδείξεις, συντονισμένα, η διοίκηση της Folli Follie αρχίζει να ξεδιπλώνει το σενάριό της στο πλαίσιο διαχείρισης της πρωτοφανούς κρίσης που διέρχεται.

Κατ’ αρχάς επιμένει στη λογική της «σκευωρίας» εναντίον της εταιρίας, την οποία αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει ο διευθύνων σύμβουλος κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, όπως ο ίδιος υποστήριξε στη χθεσινή συνάντηση με τους τραπεζίτες.

Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται το blame game, στο οποίο η διοίκηση της Folli Follie φέρεται να δηλώνει παραπλανημένη από τα δικά της στελέχη στην Κίνα. Σημειώνεται πως επικεφαλής της ασιατικής πλευράς της Folli Follie είναι ο πατήρ και πρόεδρος της Folli Follie κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος παραμένει άφαντος καθ' όλο το διάστημα της κρίσης.

Κι εδώ κάπου από κάποιες πλευρές λανσάρεται η ιδέα του διαχωρισμού της «καλής» (δραστηριότητα σε Ελλάδα, Βαλκάνια και ολίγον από Ευρώπη) από την «κακή» Folli Follie (Κίνα, Ιαπωνία κ.τλ.).

Υπό αυτό το πρίσμα, η στήλη αναρωτιέται αν μια τέτοια απόσχιση είναι δυνατή και επιπλέον πώς θα επηρεάσει το goodwill ενός διεθνούς ομίλου. Το βέβαιο είναι πάντως πως -με οποιοδήποτε σενάριο- οι ερωτήσεις είναι πολλές και παραμένουν ουσιωδώς αναπάντητες...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v