Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 10 2018

Η παράταση για Alpha και το νέο «υπερκατάστημα» της Πλαίσιο

Η παράταση για Alpha και το νέο «υπερκατάστημα» της Πλαίσιο

ALPHA BANK: Παράταση μιας εβδομάδας δόθηκε στους ενδιαφερόμενους επενδυτές για την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων δανείων με εξασφαλίσεις επί ακινήτων που πουλάει η Alpha Bank (project Jupiter).

Ως νέα ημερομηνία κατάθεσης ορίστηκε η Δευτέρα 16 Ιουλίου, ώστε οι επενδυτές να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να ενσωματώσουν στα μοντέλα τους και τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

 

ΠΛΑΙΣΙΟ: Ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό κατάστημα του Πλαισίου -αυτό της Αγίας Παρασκευής- ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη τη λειτουργία του.

Πρόκειται για νέο σημείο πώλησης που σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει «μαγαζί που πουλάει κουτιά», αλλά αντίθετα είναι άνετο, φιλικό και κυρίως σε προκαλεί να αγοράσεις, λόγω και της ικανότητας του προσωπικού του.

Από τις ατάκες του διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης εταιρείας στα εγκαίνια του συγκεκριμένου καταστήματος ξεχωρίσαμε:

Πρώτον, ότι το νέο αυτό κατάστημα «υπηρετεί μια άλλη αποστολή», σε ένα λιανικό εμπόριο που αλλάζει ραγδαία. Δεύτερον, πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί την πρώτη μιας σειράς επενδυτικών σχεδίων που ήδη δρομολογούνται...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v