Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 9 2019

Οι 36 διπλωμάτες και το λιμάνι του Πειραιά

Οι 36 διπλωμάτες και το λιμάνι του Πειραιά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τριάντα έξι μέλη διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και δύο ντουζίνες πρέσβεις φιλοξένησε χθες η Cosco στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ.

Οι πρέσβεις/πρέσβειρες ξεναγήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και τα στελέχη του οργανισμού παρουσίασαν τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη σε κόμβο του «Δρόμου του μεταξιού».

Η ξενάγηση δεν έγινε τυχαία. Ηρθε σε συνέχεια της κινεζικής παρέμβασης που οδήγησε στην έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου την προηγούμενη Παρασκευή, με την οποία επιχειρήθηκε να αρθεί το αδιέξοδο με το Master Plan του OΛΠ που πάει από τον Αννα στον Καϊάφα.

Στο λιμάνι βρέθηκαν χθες η πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου και οι ομολόγοι της από Βέλγιο, Φινλανδία, Ιαπωνία, Λιθουανία, Παναμά, Ισραήλ, Ελβετία, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Αφγανιστάν, Νορβηγία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Ολλανδία, Κροατία, Κούβα, Εσθονία, Λετονία, Μολδαβία, Σλοβενία, Δημοκρατία της Σλοβακίας και Ουκρανία.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Επιστροφή κεφαλαίου 0,02 ευρώ και μέρισμα 0,015 ευρώ ανά μετοχή πρόκειται να μοιράσει φέτος η Γενική Εμπορίου & Βιομηχανία.

Με βάση το γεγονός ότι ο τίτλος έκλεισε χθες στο ταμπλό του ΧΑ στο 0,71 ευρώ και το ότι η φορολογία του μερίσματος έχει μειωθεί από φέτος στο 10%, μιλάμε για καθαρή απόδοση χρηματικών διανομών ύψους 4,71%.

Να σημειωθεί ότι η εισηγμένη δεν προτίθεται να μοιράσει το σύνολο των περυσινών της κερδών, το οποίο διαμορφώθηκε στο 0,041 ευρώ ανά μετοχή (996 χιλ. ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v