Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 10 2002

Το... connection του Μουριάδη

Μόλις χθες η εισηγμένη εταιρία του κλάδου ενδυμάτων Connection, συμφερόντων του κ. Στ. Τζιούφα, ανακοίνωσε την πώληση περιουσιακών της στοιχείων, προς την Elmec Sport του κ. Σ. Φάις.

Επρόκειτο για μια κίνηση εν πολλοίς αναμενόμενη από την αγορά, δεδομένης και της καλής σχέσης μεταξύ των δύο προσώπων, μιας σχέσης γνωστής όχι μόνον στη χρηματιστηριακή, αλλά και στην ”κοσμική” Αθήνα.

Η οποία κίνηση (ή ακριβέστερα η ανακοίνωση της) διόλου...τυχαίως λένε οι κακές γλώσσες, συνέπεσε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου, της Connection, αρκετά μετά την παρέλευση των κανονικών προθεσμιών.

Η καθυστέρηση αυτή στη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων απεδόθη από την εταιρία σε μηχανογραφικό πρόβλημα, το οποίο προφανώς τώρα ξεπεράστηκε...

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η εταιρία με το τίμημα που απεκόμισε από τη συμμετοχή της στο Μινιόν και το Factory Outlet, συνολικού ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, λένε πηγές της αγοράς, αφορά στη θυγατρική Μουριάδης, η οποία έχει άμεση ανάγκη από ενίσχυση και από διαφόρων ειδών...”διαρθρωτικές αλλαγές”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v