Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 13 2002

Οι φήμες και το παρασκήνιο για τα Λαναρόχαρτα

Η ανακοίνωση του χρηματιστηρίου δια μέσω της οποίας δηλώθηκε εμμέσως ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να καθιστούν βάσιμη την προοπτική της ένταξης κάποιας μετοχής του ομίλου Λαναρά, υπό καθεστώς επιτήρησης, ήταν απολύτως ακριβής.

Πράγματι, εξετάζοντας τις νομικές ”προϋποθέσεις” υπαγωγής σε καθεστώς επιτήρησης, αλλά και τα στοιχεία των εταιριών του ομίλου, δεν φαίνεται να προκύπτει τέτοιου είδους θέμα στη χρήση 2001.

Ωστόσο ο προσεκτικός παρατηρητής των τελευταίων λογιστικών καταστάσεων τουλάχιστον δύο εταιριών του ομίλου, συνεξετάζοντας μία εκ των ανωτέρω προϋποθέσεων, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι εμφανίζεται μια… ”τάση”, η οποία ενδεχομένως –εφόσον συνεχιστεί- να ανατρέψει στην πορεία του χρόνου, τα δεδομένα στα οποία στηρίχθηκε η δήλωση του ΧΑ..

Στην προσδοκία επαλήθευσης αυτής της… τάσης στο εγγύς μέλλον φαίνεται ότι αναζήτησαν το …υπόβαθρο των ”διαρροών” τους οι φημολογούντες των τελευταίων ημερών.

Οι οποίοι αναμφιβόλως συγκαταλέγουν στο οπλοστάσιό τους και άλλες πληροφορίες, σχετικά με την εμπλοκή των αρχών σε ”συγγενή” έστω και εξ... αγχιστείας υπόθεση, στην οποία φέρεται να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, μία μετοχή η πορεία της οποίας ήταν άκρως εντυπωσιακή από την αρχή του θέρους και κατόπιν (σε πλήρη αντίθεση βεβαίως με τα οικονομικά της στοιχεία), αλλά και ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της Σοφοκλέους την τελευταία... δεκαετία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v