Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 2 2020

Το πείραμα ΧΑ με εννέα επιχειρήσεις και η κινητικότητα στην BriQ

Το πείραμα ΧΑ με εννέα επιχειρήσεις και η κινητικότητα στην BriQ

BRIQ PROPERTIES: Σε «πρωταγωνιστή» του κλάδου των ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο της Αθήνας έχει μετεξελιχθεί -μέχρι νεωτέρας, τουλάχιστον- η BriQ Properties, όχι για το μέγεθός της αλλά για την εμπορευσιμότητα που έχει αποκτήσει μετά την πρόσφατη επιτυχή ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 1,568 εκατ. κομμάτια που άλλαξαν χέρια μέσα στις τελευταίες 52 εβδομάδες, περίπου το ένα τρίτο (502,5 χιλιάδες) έλαβε χώρα κατά την τελευταία εβδομάδα!

 

ΠΕΙΡΑΜΑ: Το 2020 αναμένεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά σχετικά με το πώς τελικά θα εξελιχθεί το «πείραμα» του ΧΑ να προετοιμάσει δυναμικές εγχώριες επιχειρήσεις προκειμένου αυτές μελλοντικά να είναι σε θέση να χρηματοδοτηθούν μέσω διαφόρων εναλλακτικών επιλογών (π.χ. εισαγωγή μετοχών τους στο ΧΑ, έκδοση εταιρικού ομολόγου, αγορά ΕΝΑ STEP και ΕΝΑ PLUS).

Ήδη μέσα από το πρόγραμμα Roots, εννέα δυναμικές εταιρείες λαμβάνουν δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβούλου προκειμένου μέσα από ένα νέο τρόπο λειτουργίας τους (π.χ. εταιρική διακυβέρνηση) να μπορούν ευκολότερα να αποκτήσουν πρόσβαση στην εγχώρια κεφαλαιαγορά.

Πρόκειται για τις εταιρείες Automation System Hellas, Ecoshop “BIΟLOGIKO XORIO”, Halvatzis Makedoniki, IRIDA Labs, S.STENIOTIS (Control Eat), BIOSΟLIDS, EPEXYL, IKNOWHOW και LEGENDARY FOOD.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v