Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 23 2020

Τα παράπονα για την τηλεργασία και οι αγορές μετοχών της Briq

Τα παράπονα για την τηλεργασία και οι αγορές μετοχών της Briq

BRIQ PROPERTIES: Συνεχίζει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών η διοίκηση της BriQ Properties, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία του παρατιθέμενου πίνακα. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο «στηρίζει» την τρέχουσα τιμή της μετοχής στο ταμπλό του ΧΑ, αλλά παράλληλα αγοράζει σαφώς χαμηλότερα από την εσωτερική αξία του τίτλου (μέσο κόστος ανά τεμάχιο 1,641 ευρώ, ή -29,5% σε σχέση με τα 2.33 ευρώ, που είναι η εσωτερική αξία με βάση τα στοιχεία της 30ής Ιουνίου του 2020).

Ο όμιλος Φέσσα αγόρασε φέτος σε σαφώς χαμηλότερα επίπεδα από τα τρέχοντα ίδιες μετοχές της Quest Holdings. Μένει να δούμε στο μέλλον, αν το εγχείρημα με την BriQ Properties θα έχει και αυτό ανάλογη επιτυχία.



ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ: Ισχυρές αντιδράσεις στον χώρο των επιχειρήσεων έχει προκαλέσει η πρόσφατη νομοθετική διάταξη που επιβάλλει τουλάχιστον το 40% των εργαζομένων μιας εταιρείας να δουλεύει εξ αποστάσεως. «Στη δική μου εταιρεία μπορούμε να εργαζόμαστε όλοι και να τηρούμε απόσταση τεσσάρων ή και οκτώ μέτρων -αν χρησιμοποιήσουμε εν ανάγκη δύο βάρδιες- ανάμεσα στα άτομά μας. Για ποιο λόγο να μην εργαστούμε με ασφάλεια; Γνωρίζει ο νομοθέτης ότι μια σειρά προσωπικών δεδομένων βρίσκονται και εξασφαλίζονται εντός της εταιρείας και έτσι θα ήταν επικίνδυνο να μεταφερθούν σε σπίτια και εξοχικά; Και γενικότερα, πόσο βοηθάει ένα τέτοιο μέτρο, όταν παράλληλα θέλουμε και δίνουμε κίνητρα προκειμένου να αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας;».

Αυτά υποστηρίζει γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος μάλιστα επικοινώνησε τη διαμαρτυρία του με επιστολή του προς τους αρμόδιους υπουργούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v