Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 22 2003

O Iων, η Χούντα και ο εκβιαστής των... συνδρομών!

Συνεχίζεται η παρουσία του προέδρου του ΣΕΙΣΕΤ, αντιπρόεδρου της ΛΑΝΝΕΤ, καθηγητού και-μην το ξεχνάμε- δικηγόρου Ιωνος Στεριώτη στα μεγάλα κανάλια, με αφορμή την υψηλή του γνωριμία με το γάλλο συγγραφέα Ζεράρ Ντε Βιλιέ.

Ο κ. Στεριώτης, αποδεχόμενος την πρόταση να εμφανισθεί την Τρίτη το πρωί σε καθημερινή ενημερωτική εκπομπή μεγάλου ιδιωτικού καναλιού, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει για άλλη μια φορά γνωστή την σχέση του με γνωστούς οικονομικούς και ουχί μόνο παράγοντες αυτής της χώρας.

Επιπλέον, προς έκπληξη όλων ο κ. Ι. Στεριώτης, ανέφερε πώς ο ίδιος γνωρίζει για τους ”εκβιασμούς” για τους οποίους πολύς λόγος γίνεται τελευταία στα ΜΜΕ, αναφέροντας συγκεκριμένα εκβιασμό που ο πατέρας του είχε δεχθεί από εκδότη εφημερίδας, όταν ήταν πρόεδρος της ΕΤΒΑ.

Βέβαια, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, όπως και οι παρευρισκόμενοι μαζί του έμπροσθεν της κάμερας, πως ο πρόεδρος κ. Στεριώτης, ακριβώς επειδή δεν θέλει να εμπλακεί περαιτέρω, δεν κατονόμασε, απλώς... φωτογράφισε τον εκδότη, ο οποίος άλλωστε έχει βρεθεί στο προσκήνιο της... συναφούς επικαιρότητος.

Στην συνέχεια της εξιστόρησης υπό του κ. Στεριώτη, απεκαλύφθη ότι ο πατέρας του βγήκε από την δύσκολη θέση με τη βοήθεια του Δημήτρη Αγγελόπουλου!!

Τι αφορούσε ο εκβιασμός; Συνδρομές της Τράπεζας για να μην βγουν στον αέρα φωτογραφίες του κ. Στεριώτη (πατρός) που χαιρετούσε σε κοσμική εκδήλωση, συμμετέχοντες στην τότε κυβέρνηση της Χούντας.

Αν νομίζετε όμως ότι οι γνώσεις του κ. Στεριώτη σταματούν εδώ είστε γελασμένοι. Ο ίδιος γνωρίζει, ως είπε, προσωπικούς και μάλλον αθυρόστομους διαλόγους του κ. Γιάννη Λάτση με τον Πατακό, καθώς και διάφορες άλλες τέτοιου τύπου ιστορίες το κουβάρι των οποίων άρχισε να ξετυλίγει, διεκόπη όμως από την οικοδέσποινα για να μην ”ξεφύγει” η εκπομπή από το κυρίως θέμα...

Πιο ενδιαφέρον βέβαια θα ήταν αν εγνώριζε ο κ. Στεριώτης και τίποτα πιο... σύγχρονες ιστορίες για εκβιασμούς και άλλα παρεμφερή φαινόμενα υποκόσμου, στο χώρο της αγοράς.

Διότι καλές οι παλιές ιστορίες, αλλά καλύτερες οι... φρέσκες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v