Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 8 2003

Τα σταφύλια της... οργής και η Intersat

Τη συγχώνευση της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας Grapes Hellas με την Intersat, ανακοίνωσε η διοίκηση της εισηγμένης εταιρίας με επιστολή της προς το Χ.Α. στα τέλη Μαρτίου.

Η συγχώνευση (το σενάριο της οποίας θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γράψει ο Φώσκολος) είχε προαναγγελθεί σχεδόν έναν χρόνο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εισηγμένης, αλλά το Δ.Σ. της Intersat χρειάστηκε περισσότερους από 10 μήνες... περισυλλογής για να επικυρώσει τελικά ομοφώνως την απόφαση στις 27 Μαρτίου 2003, χωρίς πάντως να αναφέρει... περιττές πληροφορίες επί της διαδικασίας!

Το ερώτημα βεβαίως είναι σε τι θα χρησιμεύσει η συγχώνευση της Intersat με μια εταιρία που μετά βίας ”μπαίνει” στο top10 των εναλλακτικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, ενώ ταλανίζεται από μύρια όσα προβλήματα.

Σημειωτέον ότι ο ΟΤΕ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες φέρεται να έχει δώσει προθεσμία μέχρι τις 15 Απριλίου στην Grapes για την αποπληρωμή των χρεών της και σε άλλη περίπτωση ετοιμάζεται να κόψει την παροχή υπηρεσιών!!!

Λέτε να πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τα σπασμένα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v