Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 18 2008

Το παρ' ολίγον deal, η Abby και... Πανικός!!!

Το παρ ολίγον deal, η Abby  και... Πανικός!!!

ΟΤΕ - FRANCE TELECOM:  Ο δεύτερος ενδιαφερόμενος για είσοδο στον ΟΤΕ με τη μορφή στρατηγικού επενδυτή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η France Telecom. Μόνο που έδινε χαμηλότερη τιμή από την Deutsche Telekom (πλησίον της τρέχουσας) και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν είχε καταστεί απολύτως σαφές αν ενδιαφερόταν για το σύνολο του ποσοστού ή για ένα αρχικό 10%.

Αντίθετα, η Deutsche Telekom δούλευε το deal περίπου έναν χρόνο με σύμβουλο την ίδια ξένη επενδυτική τράπεζα.

Επικράτησε η γερμανική πειθαρχία…

----------------------------------------

ΠΑΝΙΚΟΣ: Σε απάντηση χθεσινού ιντερνετικού παραληρήματος, παραθέτουμε:

«Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ συνηθισμένες. Ωστόσο, μόνο λίγοι άνθρωποι συνεχίζουν να έχουν συχνές και βασανιστικές κρίσεις πανικού οι οποίες επηρεάζουν την καθημερινή ζωή και τη λειτουργικότητά τους.

Όταν αυτές οι κρίσεις είναι πολύ συχνές και όταν ένα άτομο σπαταλά αρκετό χρόνο περιμένοντας να συμβεί η επόμενη κρίση, τότε αυτός/-ή είναι πολύ πιθανόν να υποφέρει από διαταραχή πανικού».

Συμβουλευτείτε κάποιον… ειδικό.

----------------------------------------

ABBY COHEN: H αποκαθήλωση ενός από τους μεγαλύτερους «ταύρους» των αγορών είναι γεγονός. Η πασίγνωστη κυρία Abby Joseph Cohen παύει να δημοσιεύει πλέον τις προβλέψεις της για τον αμερικανικό δείκτη S&P 500, για λογαριασμό της Goldman Sachs.

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, τα καθήκοντα αυτά αναλαμβάνει τώρα άλλος αναλυτής ο οποίος προέβλεψε χθες ότι ο συγκεκριμένος δείκτης θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κατά 10%, έως τις 1.160 μονάδες, πριν ανακάμψει προς το τέλος του έτους στις 1.380 μονάδες.

Σημειωτέον ότι η κ. Cohen είχε κάνει πρόβλεψη στο τέλος του προηγούμενου έτους ότι ο S&P θα έκλεινε το 2008 στις… 1.675 μονάδες.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε τόσο έξω η 56χρονη Αμερικανίδα.

Το ίδιο είχε συμβεί και το 2000 όταν εκείνη είχε προβλέψει ότι ο τεχνολογικός τομέας θα φέρει σημαντικά κέρδη, πλην όμως εκείνη τη χρονιά ο δείκτης τεχνολογίας της S&P «έγραψε» απώλειες κατά… 26%!

Πάντως διατηρεί υψηλό τίτλο (υποθέτουμε και… αμοιβές). Αυτόν του “senior investment strategist” που θα ασχολείται πλέον με πιο «μακροχρόνια» trends...

-------------------------------------

FASHION BOX: Σε διαπραγματεύσεις με τον μητρικό ιταλικό όμιλο, προκειμένου να επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής της στις ξένες αγορές, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Fashion Box Hellas.

Οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αφορούν στην ανάθεση στη Fashion Box της αντιπροσώπευσης και για τις αγορές των δυτικών Βαλκανίων.

H Fashion Box διαθέτει σήμερα δίκτυο 47 σημείων πώλησης σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και πΓΔΜ, πραγματοποιώντας το 89% των πωλήσεων στην Ελλάδα (33 σημεία πώλησης) και το υπόλοιπο 11% στο εξωτερικό (δίκτυο 13 σημείων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v